jerry píše:A bude na nové O4 něco lepšího ohledně motorizace, brzd a podvozku? Nebo je to jen nový kabát a pár elektronických blbinek k tomu? Zatím se mluví jen o tom
driver píše:Technologií tam narvali snad úplně vše, co má golf, takže je jasné, že se toho v Boleslavi nebojí.
Vždycky do škodovky půlka věcí z VW nešla a nebo je schovali na FL, a tady je to namrskané totál vše.
To už se ukázalo u malého Kamiq, která má jediný nový infotaiment, zatímco Arona a T-cross o generaci starší!![]()
V Boleslavi se do toho obuli jako páni, ty kecy o konkurenci Dacie byly co? Vždyť ten bezplexi head Up nemá ani FL-Passat, teď ho teprve dostala A6ka a hned ho má Octa? Co se stalo? Nepochopím...![]()
A motory to samé, máš tam hybrid, mild-hybrid, malé i velké benzíny, silné i slabé nafty jak v golfu včetně TDI 147kW![]()
Akorát se připrav na to, že to bude nechutně ale nechutně drahé, počítám, že Octa za 1.4 mega nebude problém, bohužel, kdo chce levné auto, je tam několik menších modelů, tohle bude drahá sranda...
jerry píše:Já měl na mysli, v čem budou lepší jízdní vlastnosti? Jak se to bude chovat v zatáčkách, co si to nechá líbit? Jaký bude běh motoru, reakce plynu? Jak to bude brzdit? Jaké bude řazení? To víš, jsem ze staré školy, tak mě takové věci jako infotainment nebo hybrid mě moc neberou. Já vím, je jiná doba. Ale dříve každého při uvedení nového modelu zajímalo, to co píšu výše.
EDIT: zda v něčem výše uvedeném bude O4 lepší než O3 RS.
Zpět na Škoda a další česká auta
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků