prosím Vás, celkem pravidelně se mi rozsvěcuje tato kontrolka motoru u auta viz. nadpis. Nevíte čím to může být? Rozsvěcuje se pravidelně pokud člověk jede delší trasu, případně poskakuje po městě. Pokud jede kratší trasu bez poskakování tak zhasne.
u BMW to je něco ve smyslu špatné(nedokonalé) spalování ... rozsvítilo se mi to po cestě na ring a zhaslo až po resetu diagnostikou
-špatný benzín
-nedokonalé spalování
-špatné čidlo
-lambda sondy
edit: zkus se podívat zda ti nelítají otáčky na volnoběh
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Na diagnostice zjistí,že to může být 10 závad. Stačí netěsnost na sání a celá diagnostika je k ničemu. Už mi dlouho nesvítila. Je to tím,že nedávám víc jak 85% etanolu Už dochází
U 1,4 OHV otáčky na volnoběh chodí sem a tam úplně normálně. Vlastnost. Pokud je to verze Euro4 s 2 katy. tak může být 1 v háji.Nebo je pouze špatný katalyzátor. Což ničemu nevadí.
šmoula píše:acer: zdá se mi, že trošku lítají. Opravdu malinko, ale lítají. Cim to?
u Z pomohlo natankovat "lepší" (rozuměj jiný ) benzín
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.