Pomozte mi, prosím, odhadnout cenu - Superb 2

Jen o škodovkách a dalších autech českých značek.
Odpovědět
LukBa
Autoškolák

Pomozte mi, prosím, odhadnout cenu - Superb 2

Příspěvek od LukBa »

Ahoj, potřebuji pomoct ocenit auto.
Chtěl bych prodat svého superba a nevím kolik za něj můžu reálně dostat. Samozřejmě mám nějakou představu, ale nevím jestli nejsem s cenou úplně mimo mísu.

Jedná se o:
Škodu Superb 2. generace v kombiku
Rok výroby 2011/2012
2.0 TDI - 125kw
4x4
Výbava Elegance (Bi-Xenonové světlomety, vyhřívané sedačky, navigace, automatické parkování do řady atd....)
Panoramatická střecha
Kožené sedačky alcantara
Najeto cca 92.000 Km

Auto je koupené v ČR, Jsem první majitel, servis vždy u autorizovaného prodejce. Nikdy nebylo bourané nebo nějak opravované.

Ano vím, bez fotek se oceňuje blbě, ale i tak. Kolik myslíte, že za něj mohu dostat?
Díky za názor
ctrl_j
Letec

Re: Ocenění Superb 2

Příspěvek od ctrl_j »

Nejjednodussi je otevrit tipcars.com a juknout za kolik se to prodava, tam bude pomerne reprezentativni vzorek vozidel podobnych vlastnosti.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Záleží jak rychle chces prodat. Za něco malo pod 300 by měl jít vcelku rychle. Za 350 by Ti mohl zůstat navždy...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
LukBa
Autoškolák

Příspěvek od LukBa »

Samozřejmě, že jsou koukal na tipcar, sauto, sbazar atd..., ale ten rozptyl cen tam je obrovský a po pravdě nevím na co lidi slyší. Dají přednost ceně, původu, počtu najetých km nebo výbavě?
Například při naklikání na podobné konfigurace na tipcar, mi vypadnou takovéto auta https://www.tipcars.com/skoda-superb/sk ... 03405.html a to mám o něco málo lepší výbavu a méně najeto, zase na druhou stranu tohle je o rok mladší.
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Pokud jsi ho neměl na lízačku, nebyl fleet a nechodil jsi na prohlídky/oleje až po klasických 30 000km (jak mají leasingovky rády), tak bych to zduraznil.
LukBa
Autoškolák

Příspěvek od LukBa »

Jasně díky za tip. Auto jsem kupoval za hotové a servis jsem taky dodržoval, takže by bylo fajn to vypíchnout.
Stepan
Letec

Re: Pomozte mi, prosím, odhadnout cenu - Superb 2

Příspěvek od Stepan »

No jestli jsi dodržoval těch předepsaných 30k, tak potěš koště :D
black on black, petliter, jebem na too :ar!
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Příbuzný v TDI PD taky dodržoval longlife intervaly, všechna razítka přítomna, od 160 000 km už se přešlo mimo autorizák a na 15 000 intervaly s předepsaným 505.01 olejem z oficiálních distribucí a ve 210 000 km se sežrala vačka :-)
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
Noldo
Řidič začátečník

Příspěvek od Noldo »

Bratranec má na Tdi PD v Supe 2ke,320 tisíc km a motoricky je auto 100 percentné a jazdené na 30 tis. intervaly. Ale je pravda, že jazdilo to každý deň 2x 100 km po dialnici a na nej 120 kmh, pri takomto používaní je ten olej zaťažovaný omnoho menej.
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Lidi jdou hlavně po ceně. Stav je většinou až tolik nezajímá..nějaký servisní intervaly už vůbec ne..to musí být fanoušek do aut, aby o tohle měl zájem
Odpovědět