Pěkné ráno pav... i poledne;)
..a nemít na výběr a muset mít jen slepici(Ochcávku,Rapid-Spacák..)tak na tom nejsem o moc líp a nejen ráno by bylo na prd..
Noveauticko, moje trpělivost byla fakt velká, dokonce jsem s tebou občas chtěl diskutovat. Chtěl jsem abys nám sdělil zážitky s tvým autem. Jak ti jezdí, s čím jsi spokojen a s čím ne a podobně. Ale ty to tu jenom plevelíš debilníma kecama, takže tě mám taky na seznamu zakázaných. Žij blaze
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Poraďte: Když jedu delší štreku Octavií po německé dálnici, tak se mi po trochu rychlejší jízdě po dálnici pokaždé rozsvítí TPMS kontrolka (signalizace defektu resp. úniku vzduchu z pneumatiky). Jezdím docela pravidelně na stejné místo, už mám asi pátou Octávii 1.6 TDI z půjčovny a dělá to každá. Vždycky mě to překvapí, ale dneska jsem zase jel po A7 takovou tou zatáčkovitou oblastí jižně před Kasselem a udělá to prakticky každou jízdu (když je volná silnice a dá se trochu jet) a vždycky po projetí stejného úseku. Samozřejmě po zastavení na benzínce a znovunastartování je chyba pryč. Kola jsem i párkrát zkoušel změřit ale mají všechny stejný tlak. Je to taková blbost, v podstatě TPMS systém ignoruju, ale nemáte někdo podobnou zkušenost? Nedá se třeba snížit pomocí diagnostiky citlivost? Nejde mi ani tak o ta auta z půjčovny, ale možná takovou Octavii dostanu jako firemní, tak jestli s tím jde něco dělat...
Tohle tlačítko "moje" Octavia nemá, ale přesto ta kontrolka "po trochu ostřejší jízdě" svítí Zkontroluju to ještě jednou ráno, ale usilovně jsem podobné tlačítko několikrát hledal.
Pokud má kontrolu tlaku pneu, tak musí mít tlačítko na kalibraci. Buď je u převodovky nebo přes palubní počítač/menu v rádiu. Otevři si návod ke tvému autu a tam najdeš, kde kalibrovat, když to nechápeš z SK verze.