No, podívej se, jaký avatar má Integrale... ale to tobě je asi jasné, což?
  No, podívej se, jaký avatar má Integrale... ale to tobě je asi jasné, což?Škoda Rapid
Re: Škoda Rapid
@ Powderproch - tak třeba u Dallena?   No, podívej se, jaký avatar má Integrale... ale to tobě je asi jasné, což?

No, podívej se, jaký avatar má Integrale... ale to tobě je asi jasné, což?Re: Škoda Rapid
ty brdo, dll ňa nenapadnul... ha! další kandidáth... 

Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
						- sváteční řidič
- Autoškolák
Statické dojmy Rapid Spaceback 1.2 TSI 77 KW Ambition:
Výbava:Červená Corrida,Ambition+,3MF volant pro rádio a telefon,GSMII bez držáku,neplnohotnotná rezerva.
Dveře zavírání tiché,skoro OIII.Plasty v pohodě,volant v kůži taky přijemný na dotek.Ta nová líšta na dotek dobrá a vypadá to už líp.Vzadu docela dost místa.Kufr velikost dobrá.Pevné háčky na tašky-dobrá vychytávka.Rádio hrálo velmi dobře.Oproti Rapidu před rokem velké zlepšení v interiéru.
Jízdní dojmy za týden.

Výbava:Červená Corrida,Ambition+,3MF volant pro rádio a telefon,GSMII bez držáku,neplnohotnotná rezerva.
Dveře zavírání tiché,skoro OIII.Plasty v pohodě,volant v kůži taky přijemný na dotek.Ta nová líšta na dotek dobrá a vypadá to už líp.Vzadu docela dost místa.Kufr velikost dobrá.Pevné háčky na tašky-dobrá vychytávka.Rádio hrálo velmi dobře.Oproti Rapidu před rokem velké zlepšení v interiéru.
Jízdní dojmy za týden.
Bez bodů
nedávno tady kdosyk psal, že -pj- za volantem = stovka kobyl pod kapotou navíc...
Tady je důkaz, že je to pravda.... 

Je to vůbec možné aby 114(naměřených) kobyl@1100kilo tak drtilo NS? 

Tady je důkaz, že je to pravda....

Je to vůbec možné aby 114(naměřených) kobyl@1100kilo tak drtilo NS?

Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Musím říct, že těch 200kmh ve Fuchsröhre mě fakt rosekalo   . Tam si asi Rapid zabrečel
  . Tam si asi Rapid zabrečel  .
 .

. Tam si asi Rapid zabrečel
  . Tam si asi Rapid zabrečel  .
 ."Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

Po dvou kolech na sedadle spolujezdce mohu prohlásit, že Rapid je na NS v rukou PJ hoden svého jména.  

bambus: tohle svezení závidím, i když já bych radši nějaké plnotučnější auto v kombinaci s pJandou  .
 .

.
 ."Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

bambus: dostal zase bond od škodovky naložíno  ?
 ?

?
 ?"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).