Octavia III
-
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Octavia III
Osobně jsem si nedávno koupil Hyundai i40 kombi. Pokud bych jen liftback verzi Octavie vybavil podobně jako moji Premium výbavu, jsem na částce někde přes 34 000 €, a to by mi pořád v Octavii chybělo například praktické elektrické zavírání kufru, ventilace sedadel či vyhřívaný volant. Ano, čtete správně, za Octavii víte zaplatit i více než za Škodu Superb, dokonce víc než za novou Mazdu 6 v plné výbavě! Nikoho nechci odrazovat od koupě, auto se mi líbí, ale cena je příliš vysoká.
Jardo, to s tou cenou víme všichni 

Jardo, je snad každého věc co si koupí. Tobě gratuluji, že sis koupil nejlepší, nejsprávnější a nejvybavenější jihokorejský vůz.
btw. Co je praktického na elektrickém zavírání kufru?
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Můžeš si tam nastavit výšku,kde se zastaví.U OIII je v nejvyšší poloze docela vysoko.HondaMan píše:Jardo, je snad každého věc co si koupí. Tobě gratuluji, že sis koupil nejlepší, nejsprávnější a nejvybavenější jihokorejský vůz.
Bez bodů
Mi nějak nedošlo, že by někdo nedosáhl na zvednuté víko kufru. 

Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Nemusí jít jen o dosáhnutí, ale třeba o neomlácení víka kufru/5.dveří v garáži s nízkým stropem
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
u mne je to praktické v tom, že si nezajebu ruce, když venku prší/sněží, atd. Zmáčknu tlačítko a kufr se otevře. Dám do ně nákup, zmáčknu tlačítko a on se zase zavře.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

-
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
neříkám, že mám nejlepší auto, toto je diskusní fórum, jen poukazuji na pár věcí které by někoho mohly zajímat.HondaMan píše:Jardo, je snad každého věc co si koupí. Tobě gratuluji, že sis koupil nejlepší, nejsprávnější a nejvybavenější jihokorejský vůz.
btw. zavírání kufru když prší, sněží, je zaprášený má své nevýhody ... proto někdy využiji knoflík.