Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
To by byla nádherná škodovka https://www.garaz.cz/clanek/zajimavosti ... droll_varB
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Na o3 odešla lambda sonda, nájezd 101 kkm, je to brzo, co? Už je objednaná a příští týden montáž. Naštěstí se to rozsvítilo kousek od garáže, tak jsem najel jen 25 km domů a 10 km ke garážníkovi na diagnostiku.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Mně na m4Zlikovi odešla jedna ze dvou pre-cat lambd taky skoro přesně ve 100kkm, imho je to jejich "normální" životnost. Já akurváth udělal chybu, že sem tam dal Delfaj (nevědouc, že DME bmw nemluví s ničíím jiným než Bosch) a tak až druhý pokus s Boschem byl úspěšný a je zase na 100kkm klid.
Jj, objednána je Bosch.
Konzérn vypustil další zkušební balonek = IMHO brzo dojde opravdu i na Schade, i dyž sa tvrdilo že se jí to netýká:
Celé tu.Úprava počtu zaměstnanců po celém světě je podle koncernu nezbytná k dosažení cílů transformačního programu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Krom luxusních značek, je Shade jediná značka, která je drží nad vodou.
Ale je fakt, že dnešní kinder management “myslí” jinak.
Ale je fakt, že dnešní kinder management “myslí” jinak.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW