Škoda Auto obecně

Jen o škodovkách a dalších autech českých značek.
Odpovědět
mattonecz
Letec

Re: Škoda Auto obecně

Příspěvek od mattonecz »

Zdroj: Gemini. Toho se boj
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Zůstane vůbec něco z teho?
IMHO po fšem tom EU-vlezdoprdelizmu fposledních letech bych sa vůbec nedivil, dyby zařízli fše, co sa (ešče) jakžtakž prodává....
schade.jpg
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Je to obrázek současného Německa. Lidé mají strach jít po ulici, jet vlakem či jít na koupaliště kvůli útokům migrantů. Žiju v horské vesnici, tady je ještě klid, ale do sousedních bytů přijiždí na víkend či dovolenou sousedé z měst a vypráví to, o čem píšu. Vláda má podle seriozních průzkumů nedůvěru 87% voličů. Bodejť ne, snižuje výdaje na zdravotní péči, zkracuje mateřskou dovolenou, prodlužuje penzijní věk, omezuje podporu těch, co pečují nemohoucí rodiče, zavádí vojenskou službu, nesmyslně dotuje greendeal, vynakládá tak obrovské výdaje na zbrojení, že ani osekání všeho zmiňovaného nestačí zabránit obřímu zadlužení.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

udelejte si naky vlakno pro nerudny dedky a tam si nadavejte na vse ;)
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Bez komentáře :-h
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

Pp uz nekde bokem cosi zakladal, ne? Mel jsem radost, ze tu nebude plevelit, ale bohuzel
Mirek
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jo, ten můj geront má svůj web.
MOD: Tak bohužel nevyhovím vašim neoprávněným stížnostem, ten džerryho příspjevek je totiž k vjecy a thematu tak jako ten můj, který tu reakci vyvoval. Sorry, budet muset nás dědky holt zkousnout.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tohle IMHO bude aspirovat na největší lež roku, až to praskne, co fšechno v Schade vořežou/zruší:
„Na aktivity společnosti Škoda Auto nemá tento vývoj žádný přímý dopad. Škoda je aktuálně druhou nejprodávanější automobilovou značkou v Evropě a závody české automobilky pracují na plnou kapacitu.“
Josef Baláž, mluvčí Škoda Auto (ČRo Radiožurnál, 10. 7. 2026)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No nemyslím si úplně. Shade je momentálně ty část koncernu, která ho drží nad vodou.
Tady by řezal jenom úplný idiot.
Wait… 🤣🤣🤣
270kW
195kW
107kW
delphin
Pan Řidič

Příspěvek od delphin »

Už řežou, a dlouho. Octavia bez 4x4 (krom TSI víceméně jen pro Policii), teď se proslýchá, že chcou s faceliftem vyřadit TDI. Superb a Kodiaq očesané výbavy, výběr barev zoufalý, Fabia Combi dávno pryč... Pneu Nexen, Hankook, nějaká vedlejší značka Nexenu (číňani montují Michelin). To jen co si tak rychle vzpomínám. Prý vyřazují všechno, co má malé prodeje. Asi jsou žádné prodeje lepší, než malé.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superby, Kodiaq a teď Octavia se Superbem a Tourneo Custom AWD. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
Odpovědět