řidičBOB píše:https://www.novinky.cz/domaci/clanek/snemovna-jedna-o-prodlouzeni-nouzoveho-stavu-40348472
Stepan píše:Nicméně:
1. Volnýho orální projev rozhodně nebyl mimo rámec "žumpovitosti", který je dlouhodobě nastolen. Možná od dob Jirky Paroubka. Nic nového.
Nesouhlasím. Míra žumpovitosti sice je velká, ale i sněmovna má svá pravidla a schůzi řídí předsedající. Ten rozhoduje. Je to tady tak zavedeno desítky let a ten jednobuňkový organizmus, nazývejme ho Volný, kandidoval s tím a skládal slib s tím, že je bude dodržovat. Předsedající se domníval, že pouštění nějakých záznamů není k věci. Volný to měl respektovat. Tečka.
2. Babišovi by si mikrofon nikdy nedovolil vypnout. A u dalších "váženějších" poslanců z jiných stran by imo fest váhal. To že se SPD nechalo zatlačil do rolí pošuků a každej se do nich nebojí kopnout, je jejich chyba. A jasně, žetam chodí v triku mu na vážnosti nepřidá. Ale to neznamená, že to budu schvalovat.
Babiš do sněmovny moc nechodí, protože tou institucí pohrdá. A pokud se nepletu, tak pro členy vlády platí jiná pravidla v rozpravách, než pro poslance. Oblečení je vizitka každého z nás. Volný by oblekem ale nic nezakryl. Že to je tupý idiot, je patrno na první dobrou. A to nemusí otevřít ani hubu. Ale to vlastně všichni za SPD, včetně toho žluťáka.
3. To že jsou socani sráčové, co se akorát třesou o svoje platy, protože ví že na podzim jim končí kariéra je pravda![]()
Ano, zde souhlasím. A je to jejich boj.
4. Jestli má nebo nemá Hanzl malý péro je mi jedno, ale viz bod 1.
Tyto debaty jsou plytké.
5. Že mu socan ještě frajersky tyknul jakože poď si pro to a když si pro něj SPĎák došel, tak začal brečet jak malá holka, už je jenom třešnička na dortu![]()
No, nevím, jestli je parlamentní půda vhodná k tomu, aby se předsedající pral s poslancem. Jako uznávám, že nejsme výkladní skříní parlamentní slušnosti, ale posouvat to někam na Balkán, to už je asi moc. Chlapec jenom neodhadnul situaci nebo se domníval, že Volný není až takový kokot... Spletl se.
Já nejsem moc typ, co by se bál fyzických střetů, ale v jeho roli bych do toho asi taky nešel. Rozhodně ne před kamerami...
Že Volnej asi nebude žádnej myslitel je jasný. Na druhou stranu, je to jednoduchý, fér a přímý. Bez nějakých intrik. Takový lidi mám rád. Jeho ostatní názory nechávám stranou. A rozhodně je mi tímhle symptatičtější než třeba Vondráček, kterej si teď hraje na posledního spravedlivýho, bere si do huby Masaryka, a nějak zapomítá, že na tom samým místě kde se oni strkali, on před rokem a půl vožralej pogoval.
Vondráček je idiot. Dlouholetý sluha Agrofertu, ostatně jako většina jeho lidí ve vládě, v parlamentu a na důležitých postech. Nastrčená figurka, která plní rozkazy velícího důstojníka STB.
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/vondr ... f6b220ee8/
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků