https://www.instagram.com/reel/DKXJCO9s ... FmN3R5Zg==
Aka krajina, taký Turek
Politický koutek
Re: Politický koutek
black on black, petliter, jebem na too 

Že je Turek určitě hovado, o tom bych se nikdy nepřel.
Ale že Apolena absolutně neomylně vytasí před volbama šukací kompro na chlapa z druhý strany názorovýho spektra. Achjo.
20 let starý, bouchačku v parku na ni vytáh, prsty ji lámal. Já nevim. Co že si zase vzpomněla až teď?
Ale že Apolena absolutně neomylně vytasí před volbama šukací kompro na chlapa z druhý strany názorovýho spektra. Achjo.
20 let starý, bouchačku v parku na ni vytáh, prsty ji lámal. Já nevim. Co že si zase vzpomněla až teď?

já si teda po 20ti letech ani nepamatuju koho jsem zrovna jebxxxxx 

Citroen C4 GP
Tohle je teď cool. Kamarád se rozvádí a znásilnění tam přistálo také...
Je to takovej hodnej kluk, takže "přiznal", že před 15 lety spolu mohli šukat úplně vožralí a že si nepamatuje, zdali souhlasila nebo ne
(nepamatuje si reálně nic, ale protistrana na něj nastoupila a on to posral) ...pak spolu ještě 14 let žili v několika zemích světa, on ji živil, mají spolu děti...
Je to takovej hodnej kluk, takže "přiznal", že před 15 lety spolu mohli šukat úplně vožralí a že si nepamatuje, zdali souhlasila nebo ne

Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Btw. “hodnych kluku”, co se sebou nechavaji neskutecne cvicit svyma mocne emancipovanyma partnerkama, vidim v posledni dobe nechutne moc.