pavproch píše:Tak. Polochromý stařík už má (sic předběžně) domluvené tři týdny na prknech v nadcházející sezoně. To sem zvjedaff, co mu bude umožněno (korona a mj. i sportem doyebané zdraví).... víc už toho ale rači před-domlouvat nebudu.... :mrgreen:
Naděje umírá sice až poslední, ale ta moje už umřela..... R.I.P.
Přespříští týden sem měl jet do Stříbrnice, nemyslím si, že do té doby pustí vlky, doufám, že se mi aspoň s paní domácí podaří domluvit přesun toho (už zaplaceného) týdne na léto, pojedem tam s bajkama (už sem tam s bajkem byl a bylo to fajné). Ditto Le2Alpes po velikonocích, podle vývoje u nás i v žabožroutově je už skoro jisté, že letos už vlky nespustí (a stejně bysme se tam nedostali bez karantény) - tak nějak nevím, esli (dyž to NevDama zruší) to zase o rok přesunout nebo rači chtít peníze z5. Ditto "Šikovná sezonka" v ta3 - doufám, že mi tu moji (nevyužitou/nepoužitou - dyž těch pár dní před koncem roku vlky jezdily) předplacenou sezonu 2020/21 v gopassu přesunou (zdarma) na příští rok. Ani nové lyžáky sem nevyzkušal a obávám se že (tuhle sezonu) už ani nevyzkušám.... chjo no.
Ale pozitivní myšlení: prozatím semi korona vyhla, tak sem (vlastně) heppy.