Tak. Neska ráno se mi vyloženě nechtělo, ale zlomil sem se. Dyž sem dojel pod Chopok, tak se mi najednou začalo chtít a to tak že velmi, rychle sem se nastrojil, vmísil se mezi ranní ptáčata "fresh track", turniket kupodivu moji "šikovnou sezonku bez fresh tracku" sežral i před půl devátou, takže minutu po půl deváté už sem byl nahoře na Chopku a.... prdlo mi v kuli a hurá na jih - BOOOŽÍ to bylo, 3x sem to celé otočil ve (skoro) panenském prašanu úplně bez lidí, až dyž sem jel potřetí z jihu nahoru, tak už sa začaly hrnout davy.
Za ty tři dny nečasu nafunělo toho prachu dost, ale je to zfučené, nahoře neska ale bylo "skoro lidsky" (ráno -11 a jen 24metrů za kundu), slunko skoro úplně sfítilo a Predné Děreše byly skro nezfučené ie. prach 10-15cm na betonu, boooooží.
Samozřejmě později v davech už to tak boooooží nebylo, musel sem porušit zákaz jízdy dolů z vrcholu chopku směr sever quli poladovici - a byly tam neskutečné / nebezpečné ledové plotny, od Konské ale dolů opět booooží,taxem dal ešče párkrát na severu Májovou muldu (kura na té otevřené sedačce ale byla kosa na tom větru) a pak tradá dom do ta3.
Neska sem z teho nadšen, doufám, že mi to zítřejší ranní Lomnice (má sa zase zatáhnout a sypať) nepokazí - podle webu ale Sedlo jezdí, takže hezky!