Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Ano, pokud máš jen B, tak za Fabií můžeš táhnout více.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
a aby to bylo veselejší, u vozejčku se počítá ne kolik váží v té chvíli ale kolik by mohl vážit, tedy kolik má psáno v papírech. Takže se občas stane, že si někdo půjčí vozejk na pár drobností a při kontrolní kontrole narazí páč vozejk je moctonážní ikdyž jede prázdnej. Taky proto dnes celkem běžně výrobci vozejků je sice fyzicky staví na nějakou tonáž teoretickou ale do papírů jim píšou údaje takový, aby se vešli do možností vozidla a řidičáku zákazníka. Ten samý kočárek může mít papíry 750kg nebo třeba 1500.
Jak teď přestali dávat na TP razítko o provedení STK, tak vlastně nevím, do kdy přesně platí. To už jsem si našel v dokladu o zaplacení. Ale je tam ještě jedna věc: Při přepisu auta potřebuju buď evidenční kontrolu, nebo stačí STK, pokud bylo provedeno před méně než 12měsíci. To druhé je můj případ, ale musím to já nějak prokazovat na úřadě, nebo to úřad vidí a nic po mně chtít nebudou?
byrokracií a regulacemi za lepší zítřky a nikdy jinak!!
byrokracií a regulacemi za lepší zítřky a nikdy jinak!!
Pravda vyděsí
Brus: Uvidí to v systému a nic po tobě chtít nebudou. Respektive budou, protože z nějakého důvodu je to pro ně pohodlnější s papírem (ten protokol o absolvování TK, s výčtem závad atd., ten se dává i nadále, měl bys ho mít), ale když ho mít nebudeš, tak si to najde v systému.