řidičBOB píše:Chlapče, dej se do klidu a pozorně si přečti, co jsem psal
Synku, já umím číst asi o dost líp, než ty umíš řídit. Pokud bylo vpravo místo, neměli jste vlevo co dělat.
řidičBOB píše:Chlapče, dej se do klidu a pozorně si přečti, co jsem psal
Pavelpu27 píše:Synku, já umím číst asi o dost líp, než ty umíš řídit. Pokud bylo vpravo místo, neměli jste vlevo co dělat.
řidičBOB píše:Jeli jsme (já neřídil) ve vláčku v levém pruhu (souběžná jízda v obou pruzích).
§12 odst.(3) Je-li na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích v jednom směru jízdy taková hustota provozu, že se vytvoří souvislé proudy vozidel, v nichž řidič motorového vozidla může jet jen takovou rychlostí, která závisí na rychlosti vozidel jedoucích před ním, mohou jet motorová vozidla souběžně (dále jen "souběžná jízda"); přitom se nepovažuje za předjíždění, jedou-li vozidla v jednom z jízdních pruhů rychleji než vozidla v jiném jízdním pruhu.
Pavelpu27 píše:Pokud by se jednalo o souběžnou jízdu, nemohl by golf prokličkovat zpráva vedle vás. Takže tam muselo být dost prostoru na zařazení se z levého doprava. I některá tebou publikovaná videa ukazují, že patříš mezi levopružníky. Citování zákona je sice fajn, ale nijak tě to neobhájí. A to, žes ve vzkazu řidiče tvého auta obhajoval znamená, že bys stejně jel ty sám.
Eda píše:Pavelpu27 píše:Pokud by se jednalo o souběžnou jízdu, nemohl by golf prokličkovat zpráva vedle vás. Takže tam muselo být dost prostoru na zařazení se z levého doprava. I některá tebou publikovaná videa ukazují, že patříš mezi levopružníky. Citování zákona je sice fajn, ale nijak tě to neobhájí. A to, žes ve vzkazu řidiče tvého auta obhajoval znamená, že bys stejně jel ty sám.
Tobe naprosto unika ta druha cast a to je auto pred nim. Ano mel by uhnout doprava kdyz je volno ale jen kdyz pred nim nic neni...pokud pred nim jedou auta (pomaleji nez by chte), tak prece neuhybas ne? Nedava to smysl, uhl by ti bokem a jediny co se stane je ze si vymenite mista...uhnes pak zase ty? Vpravo bude volno...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků