Zásadně se vyhýbám jakékoliv dovolené u moře v červenci a srpnu. Minulé září na Istrii nádhera, ale to bylo pěkně i u nás. Zrovna na Istrii v mimosezoně Čech skoro žádný, je tam oproti jihu přece jen dráž. Je to věc názoru, poznal jsem moře skoro v celé Evropě, někdo i víckrát, ale pro mě prostě Jadran nej. A klidná místa se tam dají v pohodě. Jo a ještě se musí jezdit v týdnu tam a v týdnu zpět, ne o víkendu.
Jedna perlička k Sardinii. Tam jsme byli 2x před 10 lety. Je tam pěkně, ale už tehdy tam bylo mraky černejch ilegálů, který po pláži a na trzích nabízeli různej shit a přitom se modlili na koberečkách. Poliši chodili okolo a dělali, že nevidí. Pak mi jedem místní potichu sdělil, že jsou chráněni, protože odvádí místní mafii. Vrchol byl, když ráno místní Sardové uklízeli pláž a promenádu a černý chrápali na lavičkách

Ale těžko radit, každý si musí najít místa, kde se mu líbí a cítí se fajn. Je to jako s autama a babama, taky nemá každej stejnej vkus

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.