Zdravím ve spolek. Vím, že je to DOST offtopic tomuto fóru, ale lidi mi tady prostě sedli a tak mně napadlo se zeptat zde.
Na rychlo řešíme s přítelkyní dovolenou, protože jsme se dnes dozvěděli, že nám oboum vyšla dovolená nastejno a to 2.-10. července. Už delší dobu se chci podívat k moři. Nikdy jsem tam nebyl a poslední roky mně to dost táhne, ale jelikož je na domě stále práce jako na kostele, tak nám peněz moc nezbývá.
Díval jsem se, že je možné skrz různé slevové portály vychytat zájezdy k moři od 5000 Kč na osobu (stany, mobilní domky) a 7000 Kč na osobu za různé vily a menší hotely. Máte s tímto zkušenosti s nějakou cestovkou nebo to má natvrdo vzít přes ty slevové portály? V ceně by mělo být: cesta, ubytování, polopenze. Hovadiny dělat nehodlám a pokud se u mně odpálí nějaký aktivista, tak mně pojištění bude k prdu, takže klidně bez pojištění.
Rovnou říkám, že za ty peníze nečekám žádný luxus. Popravdě potřebuji jen kde přespat a umýt se. Chci si totiž válet šunky u moře a ne být zavřený v hotelu.
Za jakékoliv postřehy a zkušenosti s podobnými akcemi budu velice vděčný.