No, to jo, ale to to jsem byl chudej student. To jsem teda pořád, ale začal jsem si o sobě víc myslet
To není vůbec objektivní záležitost. Prostě některý auta takhle působí. A to nemám rád. Dalším příkladem, kde to citím podobně, je 520d. Prostě Passat je v pohodě. Ale 520d ne, z toho moc smrdí nedostatek prostředků na třílitr. A tak
Stepan píše:
*podle toho, že Formentor, což by měl bejt T-roc R s jinou značkou, stojí 1,3 a Troc R začíná na 1,0. Mimochodem, ten Formentor z boku vypadá jak Mazda CX-5. Ale hrozně moc
Formentor neměl a nemá být T Roc R s jinou značkou To auto stojí už na nový platformě a hlavně má Torque Vectoring
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
ad 520d... taky jsem nad tim takhle přemýšlel. Má to soused. Ale ono to není zas tak špatný. Je to brambora a jede to slušně. Je to čtyřválec takže méně oleje,méně svíček méně všeho na údržbu, menší pojistka,
Rozumově to dává smysl. No ale pak začne hlodat červík
Jak říkám, je to můj subjektivní pocit, celej problém je jenom v mojí hlavě. Dvoulitrová A6 mi pocitově taky vadí. Ale třeba dvoulitrový Ečko ne, nevím proč
Stepan píše:Jak říkám, je to můj subjektivní pocit, celej problém je jenom v mojí hlavě. Dvoulitrová A6 mi pocitově taky vadí. Ale třeba dvoulitrový Ečko ne, nevím proč
Já jsem nenarocnej, pro mě je "chci" už cokoliv nad 110kw naftovou ofci. Měl sem jí v poslední "ne doma" práci jako služebák a bylo to úplně ok, za ty peníze super potah.
Ale 520d je pro mě takový divný. Je to za, z mýho pohledu, hodně peněz ale vlastně žádnej důvod k nadšení + image problém. Prostě bych šel radši do Supu a zbytek peněz strčil do kapsy
Nekoukej do ceníku. Novou sociální 5er koupíš za mega s dph. podobně je na tom A6 nebo MB E.
Přičemž i ta socka je docela použitelné auto. Porovnatelný Superb bude o 100? 200? levnější. Když odečteš zůstatkovou hodnotu po 3 letech, tak ten rozdíl nebude velký.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.