Chjo no. Strnadel (byl sem přezouvat) mi pošeptal do ouška, že sem ztratil jeden šroub v LZ kole, samozřejmě prodloužený, jak jinak, ne obyčejná délka (asi nebyl dotažený) . Naštěstí mám doma čtyři zbytné (co mi zbyly po nákupu prodloužených pojistných šroubů). Uffff. (A ještě můžu ztratit 3 .... )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nešní ranní cesta do práce polemlesemloukou byla "zážitková". Že budu čvachtat sem čekal. Že je tam mokrá a vysoká trowa sem čekal a proto sem šel do práce s (pracovníma) kalhotama v batohu a na nohách goratexové berghausy. Dokonce sem i čekal že bych nemusel mít mostek/lávku přes strouhu, kterou sem si tam postavil pro komfortnější přeskok přes strouhu. Taky že jo, z 50cm (šířka za normálního pičasí) strouhy je třímetrový rozběsněný potok. Lávka v řiti. Budu stavět novou, až opadne voda.
Ale! Kus nad tou mojí lávkou byl udělaný přejezd pro traktor zatrubněný plastovou rourou snad 50cm průměr. Přejezd včetně roury zmizel. Prostě nenisu. Voda ho vzala. :shock:
Btw, aji v práci budu muset, až opadne voda, ostraňovat vyplavený štěrk - to je ale jen drobnost. Jinak - klepklepklep na dřwo - ani v práci ani doma žádné škody.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jezdit pravidelně na Slovensku by mě zabilo. Údajně mají vysoké pokuty a prakticky všude dodržovači. Třešničkou jsou některé extra rozflákané úseky a namalované tři pruhy ve směru na Bratislavu s 110km/h v době 5-19...
Co tak udajne pouzit google a do 5sekund mat tabulku
Zase CR tiez neni ziadna vyhra, ak to porovnam so slovenskok tak sami hmlovkari, plne ciary na uplne odveci miestach, stacionarny radar v kazdej dedine, kamion rally na D1 kazdych 15-20minut
A ta 110 tam je kvoli absencii odstavneho pruhu/odpocivadiel, cize ked sa tam pokazi auto a odstavi na krajnici, tak je to takmer ista nehoda
Tiez zalezi kde jazdis, ci zapad/juh slovenska kde su siroke rovne cesty alebo sever/vychod kde sa az na dialnice a par vynimiek na uzkych cestach s kratkymi rovinkami mixuju kamiony, klobuckari a letci...