Stránka 34 z 36

Re: Gastronomické okénko

Napsal: pon 16 lis 07:19
od rhinos
ja teda kdyz mam fitko day tak si vecer davam doma delany hamburger s platkem slaniny a cesnekovym dipem :D Bratru tak 250g urcite ma ;)
Glykemicky index me zajimal ale jen abych zjistil proc mam po testovinach stale hlad :D

Re: Gastronomické okénko

Napsal: pon 16 lis 07:32
od řidičBOB
Já cheetuju pravidelně, resp. střídám refeed s cheetem a to v sobotu nebo v neděli.

Re: Gastronomické okénko

Napsal: pon 16 lis 07:54
od Honza42
Vůbec nevím o čem mluvíš. To je nějaká nová sexuální praktika či úchylka?

Re: Gastronomické okénko

Napsal: pon 16 lis 08:07
od řidičBOB
:)) :))

Re: Gastronomické okénko

Napsal: pon 16 lis 08:20
od Stepan
A to až budu starej, budu muset tyhle věci dělat taky? x_x Mně zatím dycky při vykyvu váhy špatným směrem stačilo přestat žrát jak debil :D

Re: Gastronomické okénko

Napsal: pon 16 lis 08:34
od HondaMan
Stepán. Nemusíš ani čekat až budeš starej. Já jsem pořád mladej kluk a "přestat žrát jak debil" po 30 pomalu přestává fungovat. Na druhou stranu držet tuk pod 10% je vcelku ambiciozní cíl, který rozhodně majoritní společnost nepotřebuje.

Re: Gastronomické okénko

Napsal: pon 16 lis 08:42
od řidičBOB
Do 30ti to stačí. Po už je potřeba občas přemýšlet, co a jak jíš a po 40 se k tomu musí přistupovat už zodpovědně, když nechceš vypadat jak pytel hoven. Samo, že když je dobrá genetika, je to velké plus.

Re: Gastronomické okénko

Napsal: pon 16 lis 08:44
od Stepan
ty vole #-o
jdu si dát nějaký nadupaný chálky k obědu, dokud můžu :D

Re: Gastronomické okénko

Napsal: pon 16 lis 09:11
od honziss
Cely je to o pristupu, tady jsou lidi zvykly se futrovat smazenym a chlastat. Kdyz se pak dostavi depka z pohledu do zrcadla, tak to jdou ze dne na den vyresit 10k behanim, coz se vetsinou vymsti nakym zranenim, takze se na to vykaslou, zerou dal a po zbytek zivota se uz jen vymlouvaj proc jsou tlusty...

Re: Gastronomické okénko

Napsal: pon 16 lis 09:41
od Honza42
Já mám hlad od okamžiku kdy jsem se narodil. Občas byly za těch skoro 60 let nějaké hezké chvíle, kdy jsem ležel přežranej k prasknutí, ale jinak furt hlad. :D
Mně to bez hejbání nefunguje. To bych měl už nejmíň 150kg. Bohužel ani těžká práce moc nepomáhá. To si člověk myslí, že když maká s lopatou nebo pilkou a přijde domů sedřenej, že spaluje. Jenže bez aerobního spalování alespoň hodinu - dvě to je k ničemu. Teprve rozhýbat tepy někam nahoru, to rozjede metabolismus na vyšší level. A vydrží tak spalovat klidně i dva - tři měsíce setrvačností.
Kupodivu jsem nikdy nedržel tepy v oblasti spalování tuků, ale vždycky vysoko nad. S kola jsem se vracel po dvou hodinách s průměrem 145. A při běhání to není míň. Večer se zrychtovat a dřív než přijde hlad, tak usnout. To funguje.