Stepan píše:A tos ho neměl za ten kotrmelec na čtyřkolce nebos někde nedobrzdil?
Lachende Bestien píše:Chápu-li situaci správně, poštmajstr tak vášnivě toužil doručit balík, že ho předal úplně neznámému člověku jen proto, že bydlí ve stejném vchodě činžáku.![]()
Já bych to asi na jeho místě neriskoval, ale třeba je jejich nadřízení začali k intenzivnější formě doručování motivovat mzdovými bonusy.
Bond007 píše:Stepan píše:A tos ho neměl za ten kotrmelec na čtyřkolce nebos někde nedobrzdil?
za nasledky toho kotrmelceo víkendu jsem najel asi 20 km... po tech 19 mesicich to byl pocit neskutečné svobody
Stepan píše:Bond007 píše:Stepan píše:A tos ho neměl za ten kotrmelec na čtyřkolce nebos někde nedobrzdil?
za nasledky toho kotrmelceo víkendu jsem najel asi 20 km... po tech 19 mesicich to byl pocit neskutečné svobody
dyť si psal, že spolujezdec. Tak jak se ti to povedlo?Nechápu
Bond007 píše:Stepan píše:A tos ho neměl za ten kotrmelec na čtyřkolce nebos někde nedobrzdil?
pavproch píše:Toto semi ještě nestalo... něco je špatně, to není normální... loni sme dělali jednu zakázku pro zahr., v zimě budeme dělat 100% repete. Cenu sem navýšil o inflaci a... ono to bez problémů prošlo, to se mi ešče fuckt nestalo, že by navýšení ceny se obešlo bez "řevu"...
Bond007 píše::o) od patku mam zpátky ridicak
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků