Výběr autopojištění
Re: Výběr autopojištění
Allianz se vyplatí u aut s malým sezonním nájezdem. Jinak jsou dosti drazí. A tlačí formou srážky plnění víc než jiné pojišťovny starší auta mimo autorizáky.
Naposledy upravil(a) jerry dne sob 15 bře 10:44, celkem upraveno 1 x.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Já mám odpudivou zkušenost s ČPP jakožto poškozený při nehodě. Snažili se mě ojebat všemi kanály, telefonem, mailem, samé sračky. Nemůžete to dát opravit v jiném servisu než našem smluvním protože máte moc staré auto apod. Vyslali likvidátora na ohledání auta, sepsal nějakou částku. Pojišťovna mi následně nabídla rozpočet na úrovni snad ani ne třetiny toho odhadu. Mail byl formulován tak že vlastně už je vše hotové, vyřešené, jen mám dodat číslo účtu
Tak už jsem ani nereagoval a zplnomocnil autorizák. ČPP nakonec musela platit přes 2násobek odhadu likvidátora.
Při další nehodě měl viník pojistku ČSOB. Auto už jsem dával rovnou do autorizáku a na nic nečekal, nicméně z pojišťovny mi volali jestli můžou nějak asistovat a jestli je všechno v pořádku apod. Byl jsem tehdy i jejich klient, což nevím jestli mělo vliv. Ale jednoznačně to působilo lépe.

Při další nehodě měl viník pojistku ČSOB. Auto už jsem dával rovnou do autorizáku a na nic nečekal, nicméně z pojišťovny mi volali jestli můžou nějak asistovat a jestli je všechno v pořádku apod. Byl jsem tehdy i jejich klient, což nevím jestli mělo vliv. Ale jednoznačně to působilo lépe.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ČPP je tím známá. To mít jako viníka, je očistec. Mě v servisu řekli, že ti zlikvidují jenom proto, že jsem to já. Jinak tuhle pojišťovnu nedělají a nechtějí s ní nic mít.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Hele, autopojištění vybírám podle jednoduchýho vzorce: ať to není úplně nejlevnější, ale ať to taky nestojí tolik, že bych musel prodat ledvinu. Ideálně něco mezi – dobrý poměr cena/výkon.
Hlavně si dávám bacha na ty drobný písmenka, protože jednou jsem měl "super výhodnou" pojistku, která kryla úplně všechno... kromě toho, co se mi fakt stalo. A když jsem pak volal na pojišťovnu, tak mi řekli, že škodu způsobenou "vnější mechanickou silou" nekryjou. Takže když mi cihla spadla na kapotu, prej mám smůlu. Jakoby se auto snad rozbíjelo zevnitř, ne?
Takže rada? Čti podmínky, neber nejlevnější šmejd (na srovnávači najdeš dost nabídek, například https://www.suri.cz/) - alespoň střed a radši se třikrát zeptej, než si pak budeš mlátit hlavou o kapotu. Jo a hlavně ať to kryje blbost, protože lidí, co neumí řídit, je na silnicích požehnaně.
Hlavně si dávám bacha na ty drobný písmenka, protože jednou jsem měl "super výhodnou" pojistku, která kryla úplně všechno... kromě toho, co se mi fakt stalo. A když jsem pak volal na pojišťovnu, tak mi řekli, že škodu způsobenou "vnější mechanickou silou" nekryjou. Takže když mi cihla spadla na kapotu, prej mám smůlu. Jakoby se auto snad rozbíjelo zevnitř, ne?
Takže rada? Čti podmínky, neber nejlevnější šmejd (na srovnávači najdeš dost nabídek, například https://www.suri.cz/) - alespoň střed a radši se třikrát zeptej, než si pak budeš mlátit hlavou o kapotu. Jo a hlavně ať to kryje blbost, protože lidí, co neumí řídit, je na silnicích požehnaně.
Souhlas ČPP je peklo. Zkouší to, protože jim v podstatě nic nehrozí.
Vzhledem k tomu, že škodu nezpůsobuje pojišťovna ale viník, tak existuje ještě možnost žalovat přímo viníka. To je pak legrace.
Vzhledem k tomu, že škodu nezpůsobuje pojišťovna ale viník, tak existuje ještě možnost žalovat přímo viníka. To je pak legrace.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
No, to by se mi nechtělo už vůbec. Protože ani já v roli viníka bych na to nepřistoupil. Jen teď vím že u ČPP se nepojistím, aby k takové situaci nemohlo dojít.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet