Výběr autopojištění

Volné diskuse na libovolná témata...
Vojta1988
Spolujezdec

Výběr autopojištění

Příspěvek od Vojta1988 »

Zdravím,

zajímalo by mě, podle čeho vybíráte autopojištění, jestli je pro vás rozhodující cena, popřípadě spíše kvalita služby. Popřípadě, jestli máte nějaký příklad, kdy jste se setkali s tím, že se vám něco přihodilo a nebyli jste na to krytí, i když jste si mysleli že ano. Díky za zprávy. Předejdu zbytečným otázkám. Ano, jsem pojišťovák, pokud bude mít někdo zájem, rád se na Vaší smlouvu samozřejmě podívám. Ale primárně chci zjistit rozhodující faktor a potřeby klientů. Díky.
pavproch
Letec

Re: Výběr autopojištění

Příspěvek od pavproch »

(Výrazná, u něčeho až 70%) Sleva za propojištěnost a věrnost = mám vše už moře let u Allianzu (auta, barák, zdraví, důchod, firmu....) A dyž už se nedejbůch něco stane, tak platí (docela rychle).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Vojta1988
Spolujezdec

Příspěvek od Vojta1988 »

To rád slyším, pracuji pro Allianz =) výhody pro projištěné klienty tu jsou a nejsou malé. Je třeba něco, co Vás naopak zaskočilo? Co by jste zlepšil?
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Je to o mé trvalé/dlouhodobé spokojenosti s agentkou a její kanceláří - vycházejí mi aktivně vstříc (= sami nabízejí možné slevy atd.). Za mně bez připomínek.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Vojta1988
Spolujezdec

Příspěvek od Vojta1988 »

Skvělý, díky za zpěnout vazbu. Takhle by to mělo fungovat všude.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

no vidis a my jsme veskere pojistky u allianzu zrusili a presli jinam. Kvuli jedne totalce, kde nakonec nedali vubec nic. A ve finale jsme na tech ostatnich pojistkach i dost usetrili.
Pravda vyděsí
Vojta1988
Spolujezdec

Příspěvek od Vojta1988 »

Brus píše: pon 10 bře 17:40 no vidis a my jsme veskere pojistky u allianzu zrusili a presli jinam. Kvuli jedne totalce, kde nakonec nedali vubec nic. A ve finale jsme na tech ostatnich pojistkach i dost usetrili.
Allianz určitě není nejlevnější. Já bych taky určitě ušetřil, kdybych si koupil Ladu a ne Volvo, ale ta kvalita je někde jinde. Mrzí mě, že máte špatnou zkušenost. Ze zkušenosti vím, že když k něčemu takovému dojde, většinou je to spíše o tom, že událost někdo špatně nahlásil, popřípadě došlo k pochybení na straně pojištěného. Ale určitě existují případy, kdy došlo k pochybení na straně pojišťovny. Nicméně Allianz je pojišťovna, která má nejméně soudních sporů o pojistném.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já chtěl u Allianz pojistit před časem motorku. Řekli mi lehce přes 70t. Volal mi pak někdo, jak jsem se rozhodl, tak jsem mu řekl, že se zřejmě zbláznili. Vysvětlil mi, že motorky moc dělat nechtějí. Vysvětlil jsem mu trochu, jak se dělá byznys, že to mají říct rovnou a ne dát nabídku naprosto šílenou. To mne odradilo je na cokoliv poptat u v budoucnu.
Btw: KOOP mi to pak pojistila za 13700 na rok. HÁV i POV
No pain, no gain.
Vespa time \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Tak počítali s tím, že se třeba na to někdo i tak chytne...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak jasně - jak říká jedem kamarád: každé ráno se vzbudí nějaký blbec ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět