Telefonologie
Re: Telefonologie
jojo, a tomto typu to jde..narozdil od vysuvnych s velkou klavesnici...na E71 jsem psal jednou rukou taky...pomaleji, ale slo to
nicmene koncepce communicatoru (9000/9110/9210/9300/9500/E90) je v tomto neprekonatelna...velyk display a qwerty, ale v pripade potreby v zavrenem stavu naprosto normlani obsluha jednou rukou i za chuze jako u kazdeho normlaniho telefonu...tohle proste uz nidko nicim nenahradi...
nicmene koncepce communicatoru (9000/9110/9210/9300/9500/E90) je v tomto neprekonatelna...velyk display a qwerty, ale v pripade potreby v zavrenem stavu naprosto normlani obsluha jednou rukou i za chuze jako u kazdeho normlaniho telefonu...tohle proste uz nidko nicim nenahradi...
- Volivovej volej
- Mistr volantu
S HTC Vision jsem se v tomhle sžil celkem dobře. 

""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Né, na tom psát jendou rukou neumím.
A to pianista jsem. 

""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Tak sem to teď vyzkoušel a šlo by to.
Ale nějak v tom lámání palce a rukolomnym držení telefonu nepozoruju výhodu. 

TSs
Na tom není nic těžkéhoVolivovej volej píše:Deli to umí, viděl jsem to na vlastní bulvy.ExFun píše:dá se na qwertz telefonech psát jednou rukou - např. při řízení?

Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Zkoušel jsem to taky, ale šlo mi to pomalu a musel jsem se soustředit. Jistě je to jen otázka praxe. 

- Volivovej volej
- Mistr volantu
U této novinky- přes co všechno tečou data o platbě?
Jeví se mi to, jako na jednu stranu terminál obchodníka a zabezpečený přenos bance. A na druhou aplikace - internet - platební brána banky.
Jeví se mi to, jako na jednu stranu terminál obchodníka a zabezpečený přenos bance. A na druhou aplikace - internet - platební brána banky.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
a qwertz jsem včera malinko ošahal. Dá se i jednou rukou. Ale pořád tam je problém diakritiky. i bych řekl, že s naučenou T9 to člověk napíše rychleji a správně na alfanumerické.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek