Telefonologie
Re: Telefonologie
mně se nejvíc líbil Palm Pre, pak Dell Venue Pro a z běžnějších E72
Tohle BB mi, nevím proč, ale přijde moc vyzývavé, jako hračka od vietnamců
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
taky nechapuřidičBOB píše:tohle se vám fakt líbí???
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Mne se nezda celej koncept tehle telefonu 

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ještě BB bych pochopil...ale tenhle design hnus a ještě na to naplácnout CHORCHE - to už je moc. Dělají tak hezká auta a nechají se propůjčit k této ošklivosti...to si může koupit leda Mareš nebo David 

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Hele, Porsche se ničemu nepropůjčuje, tohle je produkt studia Porsche Design, které je docela dost uznávané. Ano sice patří Porsche AG, ale žije si svým životem a mně se teda jejich produkty hodně líbí.
Pro LaCie třeba navrhovali externí harddisk pro Macy, jen byly dlouhé data dodání, tak jsem musel vzít ne-porsche a dodnes mě to štve 

Souhlas s vascem. Porsche Design ma povedeny veci
At uz jsou to boty, nebo kufry, nebo BB (BB Porsche D se mi libi vic nez normalni BB)..

Také se mi design tohohle Porsche BB moc nepozdává.ExFun píše:mně se nejvíc líbil Palm Pre, pak Dell Venue Pro a z běžnějších E72
E72 se mi líbí pořád a z Tebou jmenovaných asi nejvíce. Bohužel ta moje funguje tak nějak podivně, takže mám každou chvíli chuť ji hodit někam hodně daleko. To že se mi líbí ji zatím zachraňuje.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
vzdyt je ten design uzasny, zvlast dnes v kontrastu k tem hnusnym cernym oblym mydlum
BB je super vec (pokud je pristup na server), ale designove nic extra, tohle od Porsche je proste pecka a o nekolik tridy jinde, nez default BB 
a koncepce s qwerty pod LCD mi vyhovuje taky nejvic, ja jsem liny uz i na to otevirani
kdyby mela E71 vetsi rozliseni LCD, mam ji snad dodnes 

a koncepce s qwerty pod LCD mi vyhovuje taky nejvic, ja jsem liny uz i na to otevirani

- Volivovej volej
- Mistr volantu
Deli to umí, viděl jsem to na vlastní bulvy.ExFun píše:dá se na qwertz telefonech psát jednou rukou - např. při řízení?

""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)