Telefonologie
Re: Telefonologie
Tak jsem zvědavej, jak často se budou objevovat u mě, už sem tam nacpal skoro 40 aplikací a o několika aplikacích co už tam byly vim, že už aktualizace vyšla, tak tam mam dost materiálu na obtěžování. 

TSs
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To není Samsungem...to je počtem aplikací, které tam máš nahrané: počasí, IP cam, FB, Shazam, slovník, baterka, kalendář, wiki, task killer, TuneUP, a mnoho dalších více či méně užitečných blbostí... Není den, aby alespoň jedna aktualizace nebylaPajjoun píše:Tak to je zvláštní, mě to zatim nenapsalo nic(za ty dva dny), ale ani mámě, která má Androida půl roku to nic o aktualizacích nepíše.Možná nějaká super vychytávka od Samsungu.

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

kouká na kamery po firmě, aspoň u mne a je to jedna z věcí co tu miluju 

SSS - vdechne tě do života
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Můžu se kdekoliv dívat na kamery, pod kterýma pracují mí otrociPajjoun píše:Co dělá IP cam? Ten zbytek zmam a většinu mam.

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
BTW: má to i 4S?Moucha píše:kouká na kamery po firmě, aspoň u mne a je to jedna z věcí co tu miluju
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

já používám DS Cam od synology, ale jsou i jiné app co s tim umí pracovat spolehlivě
SSS - vdechne tě do života
Moucha píše:kouká na kamery po firmě, aspoň u mne a je to jedna z věcí co tu miluju
Aha, tak to je mi k ničemu, ale až budu zase někde přivydělávat, tak si dam pozor, jestli šéf nemá chytrej telefon.řidičBOB píše:Můžu se kdekoliv dívat na kamery, pod kterýma pracují mí otroci

TSs
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Tos ani nemusel. On to Market stejně nějak neumí, i když se tak tváří. Započne aktualizace, ale nic se neděje. Stejně je musíš ukončit a pak spouštět ručně.Pajjoun píše:Aplikace se mi sami od sebe neaktualizujou, protože sem to zakázal

""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)