Telefonologie
Re: Telefonologie
nedám na 4S dopustit, vcelku velký skok oproti IP4 rychlostně 

SSS - vdechne tě do života
když sem 4S používal dva dny tak sem si řikal nic moc změna, ale čim víc používám tim víc si všímám toho rychlostního rozdílu, je to prostě pecka 

SSS - vdechne tě do života
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
souhlas...měl jsem trojku, GS, čtyřku a teď 4S...takže srovnávat mohu vcelku dostatečně... Čtyřka byla průserová - hlavně kvůli tomu signálu, se kterým jsem osobně měl velký problém 

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Tomu nerozumim, jak můžeš bejt otrok u otevřenýho? Nebo jak je to myšleno? Mně to ani nepřijde, je to podobně otevřený jako muj předchozí telefon, akorát tak milionkrát rychlejší.řidičBOB píše:neřekl jsem, že nemůžu, ale nechciMěl jsem to asi na 10ti telefonech a je to podivný SW, hodně otevřený a při posledním tlf jsem už měl pocit, že jsem androidí otrok

TSs
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No právě...furt tam člověk sleduje nějaké aktualizace - za den jich mám asi 4-5; killuje aplikace; nahrává aplikace, které sledují to nebo ono; atd. Pro mne je to hra a ne SW.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Aha, to může otrávit, no.
Ale většinu z toho co píšeš já nedělam. Aplikace se mi sami od sebe neaktualizujou, protože sem to zakázal, aplikace nekilluju, Andtoid to umí sám, když to potřebuje... Ale jinak s tim že je to dost hračičkovský souhlasim a jsem za to rád.
A co WP7.5, to už jsi zkoušel, když ty telefony tak střídáš?

TSs
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já mám taky upgrade aplikací zakázaný, ale ono to stejně upozorňuje, že tam nějaká aktualizace možná je.
Ne, cokoliv, co má v názvu Windows, do tlf NECHCI již ze zásady!
Ne, cokoliv, co má v názvu Windows, do tlf NECHCI již ze zásady!

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Tak to je zvláštní, mě to zatim nenapsalo nic(za ty dva dny), ale ani mámě, která má Androida půl roku to nic o aktualizacích nepíše.
Možná nějaká super vychytávka od Samsungu. 

TSs
No mě aktualizace taky pěkně serou...cca každý týden je nějaká aktualizace.
2.016V 99kW