Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzání
naopak, to by byla chyba. jist se musi
. spravne to je: nezrat sladke, omezit maso. vseho ostatniho klidne velke porce 
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Ještě mi řekni omezit chlast a je dokonánommira píše:naopak, to by byla chyba. jist se musi. spravne to je: nezrat sladke, omezit maso. vseho ostatniho klidne velke porce
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 
naopak, kazdy muz nad 35 kazdy vecer povinne 0.4 l cerveneho 
Autoforum.cz
proč omezit maso? Kuřecí a ryby klidně
Nejlepší článek o hubnutí, co jsem četl http://www.f-sport.cz/print.php?id=69
Nejlepší článek o hubnutí, co jsem četl http://www.f-sport.cz/print.php?id=69
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Chlapi díky za rady. Jídelníček mám sestavený od profíka, takže co jíst a nejíst celkem tuším. U mě je největší problém sladké.
Běhání kombinuju s plaváním a kolem, do toho hraju beachvolejbal cca 2-3 hodiny týdně. Primárně mi nejde o hubnutí ale o fyzičku. BMI mám kolem 27 což neni optimální, do 25 mi chybí cca 8-9 kg.
Běhání kombinuju s plaváním a kolem, do toho hraju beachvolejbal cca 2-3 hodiny týdně. Primárně mi nejde o hubnutí ale o fyzičku. BMI mám kolem 27 což neni optimální, do 25 mi chybí cca 8-9 kg.
EF: drubez a ryby nejsou maso 
bambus: jak rika EF, BMI nebrat. spise si nech zmerit podil tuku. ja mam BMI v pasmu lehke nadvahy, pritom podil tuku do 15%
bambus: jak rika EF, BMI nebrat. spise si nech zmerit podil tuku. ja mam BMI v pasmu lehke nadvahy, pritom podil tuku do 15%
Autoforum.cz
Teď je tuk kolem 23% což je moc, hlavně mám vysoký viscerální (vnitřní) tuk, loni jsem kvůli němu 3/4 roku nepil ani gram alkoholu a v kombinaci s dietou byla váha i podíl tuku v pohodě, pak mi doktor řekl, že je to OK a s váhou to šlo zase do kopru... Chce to silnou vůli a hlavně motivaci, tu jsem již našel 
btw teď jsem dokroužil první měřené kolo a BTG s Miníkem za 10:13
btw teď jsem dokroužil první měřené kolo a BTG s Miníkem za 10:13
Sladkého se nelze asi přejíst. Hlavní problém jsou vždy tuky a hlavně obilniny. Zkrátka zrní je strašně energeticky bohaté i když je umleté.
Sníst 3 rohlíky není žádný problém, ale když bys chtěl stejnou energii sníst v čistém cukru, tak ti to poleze ušima. Zákusky se prohlašují za "sladké", ale jejich hlavní problém je vysoký obsah tuku, nikoliv cukru. Ví každý, kdo někdy něco dobrého pekl.
Jak zhubnout za léto ze 106kg na 88kg? Obden si dát navečer záhul na kole cca 1,5 - 2 hodiny, pak stihnout usnout dříve, než přijde hlad. 3-4 tisíce kilometrů a je to dole.
Jak zhubnout za léto ze 106kg na 88kg? Obden si dát navečer záhul na kole cca 1,5 - 2 hodiny, pak stihnout usnout dříve, než přijde hlad. 3-4 tisíce kilometrů a je to dole.
s jojo pak přes zimu zase 110kg 
nevymýšlejte ptákoviny. Jíst "zdravě" a zvýšit pohyb. Energii šetřere na ten pohyb..
Návod HOnzy je úplná blbost. Tělo je chytré. Na takové "hubnutí" bude reagovat tak, že přizpůsobí metabolismus, aby co nejvíc ukládal tuky, kterýma bude vykrývat výpadek energie po zátěži v noci. Reálně tak člověk zhubne hlavně na svalech. Yo-Yo efekt je pak jistota.
btw lepší než kolo jsou in-line - větší energetický výdaj a stabilnější tepové zóny
nevymýšlejte ptákoviny. Jíst "zdravě" a zvýšit pohyb. Energii šetřere na ten pohyb..
Návod HOnzy je úplná blbost. Tělo je chytré. Na takové "hubnutí" bude reagovat tak, že přizpůsobí metabolismus, aby co nejvíc ukládal tuky, kterýma bude vykrývat výpadek energie po zátěži v noci. Reálně tak člověk zhubne hlavně na svalech. Yo-Yo efekt je pak jistota.
btw lepší než kolo jsou in-line - větší energetický výdaj a stabilnější tepové zóny
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek