Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzání
Otázka u zkoušky: "Nezákoná optimalizace DPH a daně z příjmů". Zkoušející byla celkem vyděšená, prý mám talent 

black on black, petliter, jebem na too 

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dal jsi nějaké příklady subjektů známého holdingu? 

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Taxem byl (logicky, bo nový, přece ni?!?) u sochy.... ty woe, na hřebenu zase byly davy, davy, davy.... naštěstí na podhřebenové cestě ani noha.... polozil sem po soše, pošahal na sluníčko a neskromně si popřál.... a bo celá cesta na sněhu, taxem zistil, že už sa asi uzdravuju, už mi to aji (lehce) cuklo nohama.... 

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Cool, to ja vytahl auto a hledal nejakou zasnezenou cestu, nakonec jsem jen nasel neco mezi barakama, ale novorocni driftik si muzu odskrtnout
))

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
hmmm....jen mne serte
Tady -10, ale po sněhu ani vidu, ani slechu 

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Pp: Já byl dneska na Smrku a i tam bylo lidí hafo. Pustevny jsou ale snad nejhorší místo stran "zalidnění" v celých Beskydech. Tolik lidí co na Pustevny nechodí snad ani na Lysou...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
To my jsme byli mrknout okolo 16h na Slezskoostravský hrad a bylo to tam moc fajn, lidí minimum.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
@HM: enemže bohužel socha (pro nás lokály velký symbol) je právě tam
Se dnes musím pochválit, cestou do práce jsem si dal 3krát po sobě klouzání na kopečku. Ku.va to byla taková krása
. Sice ignác není rwd, ale s použitím ručky a sem tam i správnýho přenášení váhy (a 2. sezónu jetých Sav S3 na zadku) se to místama jeví jako skororwd
. Večer mě bohužel zahnalo z kopce hustý sněžení, bo už fakt nebylo vidět, ale i tak
. Jako těším se jak malý kluk až budu moct na jaře se střechou dole, ale takhle se ta zima asi nechá přežít.

"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

Plány (i ty optimistické) sa musí co? No přece překračovat....
Dyž ňa 16.12 pouštěli (poprvé, paxem se musel ešče tam na pár dnů vrátit, bo horečky) z chorobinca, taxem si optimisticky plánoval, že by bylo krásné za měsíc být schopen projít mou (obvyklou) zdravotní vycházku - od chalupy zadem přes pole a lesy nahoru na najebližsí kopec (4km @ asi 400 pozitivních metrů).... no a neska (jeden den dříf než plán) sem tam byl... až nahoře, heč ....

Dyž ňa 16.12 pouštěli (poprvé, paxem se musel ešče tam na pár dnů vrátit, bo horečky) z chorobinca, taxem si optimisticky plánoval, že by bylo krásné za měsíc být schopen projít mou (obvyklou) zdravotní vycházku - od chalupy zadem přes pole a lesy nahoru na najebližsí kopec (4km @ asi 400 pozitivních metrů).... no a neska (jeden den dříf než plán) sem tam byl... až nahoře, heč ....