Politický koutek
Re: Politický koutek
Hypotetizuju: Esli tam byl ze strany ukrajinců nějaký útlak tam žijících rusů, chorý putinův mozek to mohl řešit silou. Ale netvrdím, že to tak bylo.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
zamysli se nad tím selským rozumem... Soused tě léta sere, nemáte společného nic, děláte si naschvály, nicméně má svůj pozemek, oplocený a všichni, včetně tebe léta respektují, že tam je.
Jednoho dne se ale vzbudíš a s rodinou si řekneš, že už tě sere moc a ten pozemek se ti vlastně i líbí, takže mu vnikneš na jeho majetek, vyzabíjíš rodinu a budeš to obhajovat tím, že vlastně spory jste měly léta. A vlastně už vaši prarodiče.
Dyť je to ujetý.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já prostě nevím, co tam (na UA i R straně) bylo, jen tím chcu říct, že sou (možná přípustné) i jiné úhly pohledu než 100% násilník a 100% obět.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nee - tohle je jasně definované. Rus vstoupil vojenskou silou na území cizího státu. Jestli spolu měli spory nebo cokoliv, je úplně jedno.
Když jsme u toho, tak jim již dříve obsadil Krym.
Když jsme u toho, tak jim již dříve obsadil Krym.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Ne, jenom nežeru všechno, co mi naservíruje propaganda. Cožpak nechápeš, že lze nemít rád jak ukáčka, tak rusáky?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
@řB: Dneska (skoro) všichni tvrdí - 100% R, 0% UA, já chcu upozornit NATO, že to možná bylo třeba 99/1 nebo 95/5, nic víc (a už vůbec nechci tvrdit že to bylo 50/50 nebo dokonce 90 UA a 10 R).
@jerry: Mám to taky tak, nemusím ani jedny.
@jerry: Mám to taky tak, nemusím ani jedny.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jerry: chápu...vždyť je to jeden národ. Ale to s tím nemá opět nic společného. UA byl uznaný stát. Ano, RUS se to nelíbilo již od počátku. A tak začal zkoušet víc a víc. Tu kousek, tam kousek. Pořád se jedná ale o území cizího státu.
A když mu to procházelo, tak si řekl, že si to veme celý. Není tajemstvím, že RUS si představoval, že za 4 dny je hotovo, UA se vzdá, pár lidí se ztratí nebo vypadne z okna a pojede se dál.
Tak jednoduché to je
Je úsměvné, že zrovna ty mluvíš o propagandě...ty, který jedeš v podstatě komplet tu Ruskou od A do Z.
A když mu to procházelo, tak si řekl, že si to veme celý. Není tajemstvím, že RUS si představoval, že za 4 dny je hotovo, UA se vzdá, pár lidí se ztratí nebo vypadne z okna a pojede se dál.
Tak jednoduché to je
Je úsměvné, že zrovna ty mluvíš o propagandě...ty, který jedeš v podstatě komplet tu Ruskou od A do Z.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
řB: Měl bych na tebe prosbu, přečti si tu historickou stať z Vojenského historického ústavu o banderovcích, co jsem postnul. Ale fakt si ji přečti. Pak se jistě podivíš, jak mohou ukáčka svoje bojové jednotky pojmenovávat na počest těchto mezinárodních zločinců. A zrovna tak se to asi navzájem mydlilo na Donbase, zločinci na obou stranách. A pak holt to jeden nevydržel a napadl toho druhého. Chápeš, já nehájím rusáky, naopak, jsou to lumpové. Ale celé je to tak složité, tolik zájmů oligarchů a mocností celého světa, proč se do toho tak malá zemička jako Česko tolik motala? Vždyť stejně v tomto máme nulový vliv, nic nezmůžeme a jen se tu doma kvůli tomu navzájem zbytečně dohadujeme? Stojí nám oba ty sovětské národy za to?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.