Politický koutek
Re: Politický koutek
Mě taky trhal osmu UA doktor a nebyl vůbec špatný, což nemůžu říct o většině UA strojníků na stavbách, to jsou opravdu jen dosazené obsluhy.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Nedělal předtím na UA kováře?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Nevim, ale kolega sral blahem.
Doktor prej doktor řekl ve 13:00, ve 13:00 vylítla z ordinace sestra, během pěti minut už mu šťouchal do dásně "jestli to ještě cítí", šup šup, plesk plesk, díky nashle.
Žádný doplatky v hotovosti, žádný "sponzorský dary", žádný "ještě budete muset na dentálku za tři litry v naší vedlejší ordinaci".
Kluk je mladej, přebral ordinaci po místním českým staroušovi.
Je to ten samej kolega, co jinýmu, českýmu, doktorovi rozkopal dveře, když mu v čekárně řekl "že to nevadí, že jste objednanej, já už dneska jdu domů".
Takže s migrací do zdravotnictví je rozhodně spíš v pohodě
Doktor prej doktor řekl ve 13:00, ve 13:00 vylítla z ordinace sestra, během pěti minut už mu šťouchal do dásně "jestli to ještě cítí", šup šup, plesk plesk, díky nashle.
Žádný doplatky v hotovosti, žádný "sponzorský dary", žádný "ještě budete muset na dentálku za tři litry v naší vedlejší ordinaci".
Kluk je mladej, přebral ordinaci po místním českým staroušovi.
Je to ten samej kolega, co jinýmu, českýmu, doktorovi rozkopal dveře, když mu v čekárně řekl "že to nevadí, že jste objednanej, já už dneska jdu domů".
Takže s migrací do zdravotnictví je rozhodně spíš v pohodě
black on black, petliter, jebem na too 
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já mám UK zubařku již přes 10 let a neměnil bych. Česky se sice moc nenaučila, ale zubařka to je excelentní. Všechny nové postupy, metody, přístroje...všechno má; na vše mezinárodní certifikáty. Pecka. Ceny takřka lidové.
Ještě, že jsem se ve škole učil náš společný východní jazyk
Ještě, že jsem se ve škole učil náš společný východní jazyk
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW