Politický koutek
Re: Politický koutek
Ono asi zalezi jak se ten nazor poda, ze. Jo tohle je nej argument: ty si nezil za komunistu my se meli dobre 

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
						ex
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A já zase pamatuji předsedy ZO KSČ, kteří matce vždy schválili dovolenou v Jugoslávii. A to ani jeden z rodičů nebyl nikdy členem. Děda dokonce z předsedy Okresního soudu, šel krmit prasata do JZD, protože jim v roce ‘68 řekl, že komunisti jsou kurvy a lepší je vstoupit do hovna, než do strany, protože hovno lze umýt. 
I za komunistů to bylo především o lidech.
Ad čmoudi: nevím jak ty, já svůj názor tajit nemusím a víš dobře, že můj slovník je často jadrný. Nikdy mi nic nehrozilo. Je ale velmi tenká linie mezi názorem a zvedlou pravačkou.

I za komunistů to bylo především o lidech.
Ad čmoudi: nevím jak ty, já svůj názor tajit nemusím a víš dobře, že můj slovník je často jadrný. Nikdy mi nic nehrozilo. Je ale velmi tenká linie mezi názorem a zvedlou pravačkou.
250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
Ad předseda ZO KSČ: Přece tady nebudeme omlouvat předsedy KSČ. Tak hluboko ani jeden z nás snad neklesne  Bylo by to stejné jako velebit nějakého mafiánského kmotra, že někomu pomáhá. Pořád je ale členem zločinecké organizace
  Bylo by to stejné jako velebit nějakého mafiánského kmotra, že někomu pomáhá. Pořád je ale členem zločinecké organizace  

Ad čmoudi: Je vidět, že nežiješ v Německu. Tady by ti jadrný slovník neprošel 

Ad vývoj Evropa: Až se to rozsype ve frankrajchu a tady v říši, tak padne celá slavná EU. Myslím, že to nikdo nezastaví, ani my debatou na autoforu. My, myslím nás dva konkrétně, se můžeme akorát dobře připravit

Bylo by to stejné jako velebit nějakého mafiánského kmotra, že někomu pomáhá. Pořád je ale členem zločinecké organizace
 Ad čmoudi: Je vidět, že nežiješ v Německu. Tady by ti jadrný slovník neprošel

Ad vývoj Evropa: Až se to rozsype ve frankrajchu a tady v říši, tak padne celá slavná EU. Myslím, že to nikdo nezastaví, ani my debatou na autoforu. My, myslím nás dva konkrétně, se můžeme akorát dobře připravit

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
						- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Z části máš pravdu. Ale nikdy nic není černobílé. Ani u KSČ nebylo a ani u zločineckých organizací. U obojího myslím, že vím, o čem mluvím. Já je nijak neadoruji. 
U prezidenta jsme se dostali do špatné pozice, bohužel. A pro mne, jestli student vojenské školy a předseda ZO KSČ nebo komunista a estébácký udavač, tak 1000x říkám, že generál, který navíc po revoluci, udělal pro dobré jméno ČR hodně.
Estébák 3 roky čekal v Maroku a pak celou dobu ČR škodil, kradl a ničil lidské životy.
Já mám jasno.
Být tam ale normální kandidát, tak PP nikdy nevolím.
Ok, v D si nemůžeš říkat, co chceš o čmoudech, tak tam nežij, když ti to toliko vadí.
Na druhou stranu - já je chápu, s historií, jakou mají a s oblečením po dědečkovi, které mají furt ve sklepech
Kde se v tobě bere ta naivita? EU nikdy nepadne. To je příliš velký byznys. Stačí se podívat, jak se drží svých fleků/platů.
Buď utáhnou šrouby nebo začnou tisknou prachy ve velkém a rozdávat mocným korporacím, které si už s ovečkami poradí.

U prezidenta jsme se dostali do špatné pozice, bohužel. A pro mne, jestli student vojenské školy a předseda ZO KSČ nebo komunista a estébácký udavač, tak 1000x říkám, že generál, který navíc po revoluci, udělal pro dobré jméno ČR hodně.
Estébák 3 roky čekal v Maroku a pak celou dobu ČR škodil, kradl a ničil lidské životy.
Já mám jasno.
Být tam ale normální kandidát, tak PP nikdy nevolím.
Ok, v D si nemůžeš říkat, co chceš o čmoudech, tak tam nežij, když ti to toliko vadí.
Na druhou stranu - já je chápu, s historií, jakou mají a s oblečením po dědečkovi, které mají furt ve sklepech

Kde se v tobě bere ta naivita? EU nikdy nepadne. To je příliš velký byznys. Stačí se podívat, jak se drží svých fleků/platů.
Buď utáhnou šrouby nebo začnou tisknou prachy ve velkém a rozdávat mocným korporacím, které si už s ovečkami poradí.
250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... m-40481081

Nechápu to, podle mě je Joe přesně tak bystrý, jako když do úřadu nastupoval...Podle stanice CNN nynější Bidenovo oznámení zřejmě vyvolá novou vlnu spekulací o jeho schopnostech stávající prezidentský mandát vůbec dokončit.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
						//// 1.6 ECOjet
black on black, petliter, jebem na too 

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
O Pirátech nemá smysl cokoliv psát. To je 100x horší pakáž, než STAN.

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
řB: Toliko už jen k tomu, že EU v současné formě nikdy nepadne. Ale padne, jako zanikla jiná lidská společenství. Jistě jsi slyšel o Tisícileté Říši a už i zažil Se Sovětským svazem na věčné časy. Hlouběji do historie jistě najdeš spousty neexistujících říší. Takže EU na 100% jednou zanikne, otázka stojí pouze kdy, jak rychle a za jakých podmínek. Takže nebuď pesimista, třeba se dočkáme ještě my.

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
7% a 10% pridat? Neni to malo Antone Pavlovici?

black on black, petliter, jebem na too 

- Lachende Bestien
- Letec
Přídavků pro stádní parazity není nikdy dost, aby se části populace podřadné kolonie udržely v konfliktu a ekonomika příliš nerostla.  

..."eu nikdy nepadne"... 

..."eu nikdy nepadne"...

Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
						Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender