Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Politický koutek

Příspěvek od řidičBOB »

myslím, že Dr. Šarapatka mu tam napsal, že si mají dávat pozor, aby nedopadli stejně ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

A nebyl sám... Mně to přišlo vyloženě legrační.
Relativně vysoko postavenej (v rámci strany) ODSák, kritizující jinou partaj, že se vzdala pravicových hodnot. :))
Že tady pána vystřídala, ač na venek bez boje, Decroix, je pozoruhodným ukazatelem dalšího směřování strany.
Ale třeba na to kluci ještě stihnout přijít a nebudou už zase jenom šaškovat s Antibabišem.
Ovšem, pokud sojka nekecala, tak z GFŘ už se šíří pokyn, že je potřeba tomu (daňovému) inkasu jít maximálně naproti. Abychom na Bábu v těhle ohledech ještě nevzpomínali.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... i-40479148

Kto vie aky vplyv na to malo to ze zainteresovany SBSkar bol 15rokov policajt a to ze poskodeny sa par tyzdnov dozadu na inspekcii stazoval na ich kolegov. Tak ci tak, vsetci ti ludia ktori boli na danej stanici zmlateni a okradnuti by mali byt radi, este dobre dopadli :D
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Když mam CZ zbrojak, jak je to s hromovou hooli na SK?
Pristi tyden me cekaji nejake biznisi v tomto kraji a predstava ze na me zautoci nakej uniformovanej vybuznenej mazoretak me uprimne dost rozrusuje…
black on black, petliter, jebem na too :ar!
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

Štěpán: Na to můžeš rovnou zapomenout. Je s tím zaprvé spojena obrovská byrokracie (vývozní povolení v ČR, dovozní povolení v SR, právo držet v SR) a zadruhé ta povolení vůbec nedostaneš, pokud k tomu nemáš důležitý důvod typu účast na střelecké soutěži, na kterou jsi řádně přihlášen, nebo jiná obdobná akce, které se účastníš a která ospravedlňuje dočasný vývoz zbraně z ČR/dovoz do zahraničí. A za třetí není vůbec praktická šance získat v zahraničí pro takovou příležitost právo nosit, tzn. celou dobu mimo střelnici/honební pozemek apod. musí být zbraň držena ve střelby-neschopném stavu. Mnou použité termíny (vývozní povolení apod.) tahám z hlavy, oficiálně se to může jmenovat jinak, nekontroloval jsem; podstata informace zůstává.
:ar!
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Marně přemýšlím, proč na SK potřebuješ být na obchodní jednání (jakkoliv) ozbrojen. Kontaktů tam máme hafo od Bratislavy po Košice a nikdy jsem neměl ani já, ani nikdo z kolegů řešit potřebu být ozbrojen.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

V Tatrách jsem tu potřebu měl násobně větší než u nás v Krkonoších :D
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

Tak každý má jiné potřeby, že. V jídle a pití, v trávení volného času, ve všem. A někdo chce být připraven na nenadálé situace, byť na 99,99 % nenastanou, protože je to lepší, než když pak ta situace nastane a člověk má svázané ruce. Taky si třeba platím pojištění nemovitosti, i když reálně neočekávám, že by mě někdy postihla povodeň, požár nebo vichřice.
:ar!
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Tak jasně, jiné potřeby.

Ale představa, že jedu na obchodní jednání a mám potřebu s sebou vézt cokoliv (= očekávám potenciální hrozbu od svých obchodních partnerů), tak bych se na ten obchod raději vyprdnul :-D

Něco jiného je kamkoliv jinam, kde jsou různí lidé, tam tu potřebu chápu o poznání více. Kdybych byl držitelem ZP, bylo snadné se zbraní vycestovat, tak bych o ní uvažoval letos na dovolenou, kde nějaké nebezpečí i čichám. Ale nejsem, tak mám to rozhodování jednodušší.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Stepan píše: pon 08 črc 09:29 Když mam CZ zbrojak, jak je to s hromovou hooli na SK?
Pristi tyden me cekaji nejake biznisi v tomto kraji a predstava ze na me zautoci nakej uniformovanej vybuznenej mazoretak me uprimne dost rozrusuje…
Legálně bez šance.
Pokud se nejedná o sportovní klání nebo myslivost, tak ti povolení zamítnou. Na Ečko zcela určitě. Ani to nemá smysl žádat.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět