Politický koutek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Politický koutek
myslím, že Dr. Šarapatka mu tam napsal, že si mají dávat pozor, aby nedopadli stejně 

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

A nebyl sám... Mně to přišlo vyloženě legrační.
Relativně vysoko postavenej (v rámci strany) ODSák, kritizující jinou partaj, že se vzdala pravicových hodnot.
Že tady pána vystřídala, ač na venek bez boje, Decroix, je pozoruhodným ukazatelem dalšího směřování strany.
Ale třeba na to kluci ještě stihnout přijít a nebudou už zase jenom šaškovat s Antibabišem.
Ovšem, pokud sojka nekecala, tak z GFŘ už se šíří pokyn, že je potřeba tomu (daňovému) inkasu jít maximálně naproti. Abychom na Bábu v těhle ohledech ještě nevzpomínali.
Relativně vysoko postavenej (v rámci strany) ODSák, kritizující jinou partaj, že se vzdala pravicových hodnot.

Že tady pána vystřídala, ač na venek bez boje, Decroix, je pozoruhodným ukazatelem dalšího směřování strany.
Ale třeba na to kluci ještě stihnout přijít a nebudou už zase jenom šaškovat s Antibabišem.
Ovšem, pokud sojka nekecala, tak z GFŘ už se šíří pokyn, že je potřeba tomu (daňovému) inkasu jít maximálně naproti. Abychom na Bábu v těhle ohledech ještě nevzpomínali.
black on black, petliter, jebem na too 

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... i-40479148
Kto vie aky vplyv na to malo to ze zainteresovany SBSkar bol 15rokov policajt a to ze poskodeny sa par tyzdnov dozadu na inspekcii stazoval na ich kolegov. Tak ci tak, vsetci ti ludia ktori boli na danej stanici zmlateni a okradnuti by mali byt radi, este dobre dopadli
Kto vie aky vplyv na to malo to ze zainteresovany SBSkar bol 15rokov policajt a to ze poskodeny sa par tyzdnov dozadu na inspekcii stazoval na ich kolegov. Tak ci tak, vsetci ti ludia ktori boli na danej stanici zmlateni a okradnuti by mali byt radi, este dobre dopadli

Když mam CZ zbrojak, jak je to s hromovou hooli na SK?
Pristi tyden me cekaji nejake biznisi v tomto kraji a predstava ze na me zautoci nakej uniformovanej vybuznenej mazoretak me uprimne dost rozrusuje…
Pristi tyden me cekaji nejake biznisi v tomto kraji a predstava ze na me zautoci nakej uniformovanej vybuznenej mazoretak me uprimne dost rozrusuje…
black on black, petliter, jebem na too 

Štěpán: Na to můžeš rovnou zapomenout. Je s tím zaprvé spojena obrovská byrokracie (vývozní povolení v ČR, dovozní povolení v SR, právo držet v SR) a zadruhé ta povolení vůbec nedostaneš, pokud k tomu nemáš důležitý důvod typu účast na střelecké soutěži, na kterou jsi řádně přihlášen, nebo jiná obdobná akce, které se účastníš a která ospravedlňuje dočasný vývoz zbraně z ČR/dovoz do zahraničí. A za třetí není vůbec praktická šance získat v zahraničí pro takovou příležitost právo nosit, tzn. celou dobu mimo střelnici/honební pozemek apod. musí být zbraň držena ve střelby-neschopném stavu. Mnou použité termíny (vývozní povolení apod.) tahám z hlavy, oficiálně se to může jmenovat jinak, nekontroloval jsem; podstata informace zůstává.

Marně přemýšlím, proč na SK potřebuješ být na obchodní jednání (jakkoliv) ozbrojen. Kontaktů tam máme hafo od Bratislavy po Košice a nikdy jsem neměl ani já, ani nikdo z kolegů řešit potřebu být ozbrojen.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
V Tatrách jsem tu potřebu měl násobně větší než u nás v Krkonoších 

Tak každý má jiné potřeby, že. V jídle a pití, v trávení volného času, ve všem. A někdo chce být připraven na nenadálé situace, byť na 99,99 % nenastanou, protože je to lepší, než když pak ta situace nastane a člověk má svázané ruce. Taky si třeba platím pojištění nemovitosti, i když reálně neočekávám, že by mě někdy postihla povodeň, požár nebo vichřice.

Tak jasně, jiné potřeby.
Ale představa, že jedu na obchodní jednání a mám potřebu s sebou vézt cokoliv (= očekávám potenciální hrozbu od svých obchodních partnerů), tak bych se na ten obchod raději vyprdnul
Něco jiného je kamkoliv jinam, kde jsou různí lidé, tam tu potřebu chápu o poznání více. Kdybych byl držitelem ZP, bylo snadné se zbraní vycestovat, tak bych o ní uvažoval letos na dovolenou, kde nějaké nebezpečí i čichám. Ale nejsem, tak mám to rozhodování jednodušší.
Ale představa, že jedu na obchodní jednání a mám potřebu s sebou vézt cokoliv (= očekávám potenciální hrozbu od svých obchodních partnerů), tak bych se na ten obchod raději vyprdnul

Něco jiného je kamkoliv jinam, kde jsou různí lidé, tam tu potřebu chápu o poznání více. Kdybych byl držitelem ZP, bylo snadné se zbraní vycestovat, tak bych o ní uvažoval letos na dovolenou, kde nějaké nebezpečí i čichám. Ale nejsem, tak mám to rozhodování jednodušší.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Legálně bez šance.
Pokud se nejedná o sportovní klání nebo myslivost, tak ti povolení zamítnou. Na Ečko zcela určitě. Ani to nemá smysl žádat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time