Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
omg UPS
Kua jak vam mam sdelit adresu (kterou dle vas neumite rozpoznat), kdyz nereagujete ani na maily, ani se k vam neda dovolat, kua co to je za partu dementu? Zlata ceska posta.

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi zdechlo MMI...prej mechanická závada...ta legrace stojí kilo (slovy: jednostotisíc korun českých) 

soon...
...asi si s tim moc točil a prstil 

Jede to snad se chcíplým MMI pomaleji nebo s větší spotřebou? Odpovím si sám: NEjede... takže je to zbytečnost, kterou netřeba opravovat...
Ale dokážu pochopit, jak to člověka naséře, speciálně esli je to krátce po záruce - mně takle umřelo rádio, 3 měsíce po 3-leté záruce.... a protože v e91 je umřité radio=umřité i systémové zvuky (např. PDC), tak sem to - i dyž je to vlastně zbytečnost - musel nechat vyměnit... ale stálo ňa to jen patnáctku, heč....

Ale dokážu pochopit, jak to člověka naséře, speciálně esli je to krátce po záruce - mně takle umřelo rádio, 3 měsíce po 3-leté záruce.... a protože v e91 je umřité radio=umřité i systémové zvuky (např. PDC), tak sem to - i dyž je to vlastně zbytečnost - musel nechat vyměnit... ale stálo ňa to jen patnáctku, heč....

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Rádio je jediné, co jede...Nejede navi (kterou stejně nepoužívám), ale hlavně nejedou empétrojky, BT hudba nebo hudba z DVD/CD - a to mne sejří, protože rád poslouchám svojí oblíbenou muziku - hlavně v zahraničí - O3 nebo Radio PSR mne fakt neberou. Takže oprava bude.
soon...
-
- Pan Řidič
Šel ti i v audi zvuk z Waze přes BT na MMI?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ano, když jsem to ve Waze povolil...
EDIT: tedy než jsem tam nahrál poslední beta verzi Waze, kdy se hlas zcela odmlčel
EDIT: tedy než jsem tam nahrál poslední beta verzi Waze, kdy se hlas zcela odmlčel

soon...
-
- Pan Řidič
Hmmm. Jednou nebo dvakrát jsem to přes iDrive rozeběhl... Od tý doby ne. Nevim, kde je zakopana sabaka.řidičBOB píše:ano, když jsem to ve Waze povolil...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V R36 to nejelo, v Audi jo...taky jsem byl překvapen, protože to MMI je dosti archaická věc.
soon...