Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Byl by někdo prosím schopný mě najít/vyfotit fotku Chrysler PT cruisera u místa řidiče se sedadlem úplně vzadu a dole? Já sem během hodiny nic nenašel....
Jak korektně prodat auto? Myslím tím soukromníkovi, ne bazaru..
Nástin je následující :
Sepíše se jednoduchá smlouva ve 2 vyhotoveních kde se vymezí za kolik, za jakých podmínek (např. po převodu peněz na účet se zavazuji do xx dní odhlásit/přehlásit auto a zaslat velký TP a šmitec..)
Předám věci od auta - malý TP a kopii zelené karty, klíče.
Velký TP si ponechám, zajdu na dopravní inspektorát a přehlásím auto na budoucího majitele, na základě tohoto sepsaného "přehlášení" zajdu na pojištovnu se zelenou kartou kde zruším pojistku (pojištovna zbytek vyplatí) a poštou pošlu velký TP?
VSJO?
Nástin je následující :
Sepíše se jednoduchá smlouva ve 2 vyhotoveních kde se vymezí za kolik, za jakých podmínek (např. po převodu peněz na účet se zavazuji do xx dní odhlásit/přehlásit auto a zaslat velký TP a šmitec..)
Předám věci od auta - malý TP a kopii zelené karty, klíče.
Velký TP si ponechám, zajdu na dopravní inspektorát a přehlásím auto na budoucího majitele, na základě tohoto sepsaného "přehlášení" zajdu na pojištovnu se zelenou kartou kde zruším pojistku (pojištovna zbytek vyplatí) a poštou pošlu velký TP?

VSJO?
Já si nechal malej i velkej techničák. Do velkýho zapsali na koho odhlašuju, malej znehodnotili a oboje sem mu poslal. On pak malej odevzdá.
TSs
Je potřeba při wrapování auta nebo použití PlastiDipu zapsat změnu barvy do TP?
ano
A nebo stačí na auto nalepit jakoukoliv, klidně i malou, reklamu a změna se hlásit nemusí, protože se jedná o reklamní polep.
(doufám že se nic nezměnilo. Ještě nedávno toto platilo.
(doufám že se nic nezměnilo. Ještě nedávno toto platilo.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
To by se mě hodilo, na autě mám teď vzadu svoju reklamu...
Na kolik může zhruba přijít vozidla z Německa? Dovoz+Přepis+Vše kolem. Nemluvím tady o dojezdu po vlastní ose, ale o převoz.
tak to Ti řeknu úplně přesně, bosem to čerstvě absolvoval....
vezl sem to od Dortmundu (čili od nás skoro přesně 1000km) - za dovoz na vleku sem bezahlen dvacku (10kč za kilometr), dovozová STK a ME sedumnáct set, způsobilost 15set, značky 8set...(je to ročník 2009, čili bez teho eko-výpalného....)
vezl sem to od Dortmundu (čili od nás skoro přesně 1000km) - za dovoz na vleku sem bezahlen dvacku (10kč za kilometr), dovozová STK a ME sedumnáct set, způsobilost 15set, značky 8set...(je to ročník 2009, čili bez teho eko-výpalného....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.