Lampárna (stěžovatelna)
- GeneHawkins
- Letec
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Souhlasím, nechat to bez ovlivňování. Zrušit spotřební daň.
Zruseni spotrebni dane je naproste sci-fi, ale me by zajimalo co by takovy Cesmad delal, kdyby pan Kobliha (druhe sci-fi, zrovna on nikdy) ty sazby srovnal. Tedy snizil takrka o dve koruny sazbu na benzinu a naftu by nechal jak je.
To bych chtel videt kdo by kricel nejvic a s jakymi argumenty.
To bych chtel videt kdo by kricel nejvic a s jakymi argumenty.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
S těmi argumenty souhlasím. Pokud se podmínky změní, jsem připravený vzít do ruky kalkulačku. Jen mám obavu, zda ty 1.0TSi/EcoHnus a další, vydrží alespoň ty pětileté odpisy.
Ale také si nemyslím, že někdo (zvláště pak ne Bureš) na tu naftu sáhne.
Ale také si nemyslím, že někdo (zvláště pak ne Bureš) na tu naftu sáhne.
soon...
Proč jsou všechny cesty v okolí Prahy tak dojebané? Dnes jsem jezdil okolo Říčan, kde jsem nebyl desetiletí. A zase hrůza. Kladensko a Berounsko taky.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
no, to bude tím, že ve SČ kraji dlouhá léta vládnul MUDr. dRáth a ten měl trošku jiné priority a na ostatní věci tak nějak nebyly money... Teď, když už tam není, tak je trošku problém v tom, že dlouho se mnoho do této oblasti neinvestovalo a SČ je největší ze všech krajů, takže investice není moc vidět. Navíc - silnice se dělají tak, aby byla nutná brzká oprava...a pak to tady vypadá tak, jak vypadá 

soon...
Máš pravdu. Vždy po návratu z okolí Prahy si začnu vážit silnic okolo metropole piva 

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
-
- Pan Řidič
Já mám vždycky depku když se vracím ze Západu autem. Hmla, kurvy a děravý cesty.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dneska tedy D1 a D0 za sto bodov! Co předjížděčka kamionů, to mi vlítnou rovnou před čumák a zásadně do kopce! To by bylo snad i na celovečerní film 

soon...
black on black, petliter, jebem na too