IT poradna
- Lachende Bestien
- Letec
Re: IT poradna
Lol, celkem zábavná představa pořizovat 4k oled display za 60 klacků kvůli sledování ser-i-jalové produkce tv zh@vna. 

Už skoro 15 let žiju bez televize, tak nemam moc prehled, ale jaky je rozdil mezi Smart 55' 4k od Samsung a tou Sony za 50?
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Zvlast kdyz jeste porad nevysilaji ani ve full hd v poradnym bitrateLachende Bestien píše:Lol, celkem zábavná představa pořizovat 4k oled display za 60 klacků kvůli sledování ser-i-jalové produkce tv zh@vna.
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou

OLED displaj vyrábí pouze LG a prodává ho SONY, Philipsu, Loewe atd.
Ale SONY má lepší elektroniku k tomu a zvuk, Philips zase Ambilight (zpetne nasvícení dle scény na obrazovce - návyková zaležitost), obojí běží na Androidu což má své výhody v aplikacích, ale také je to dost pomalé.
Loňské 50" modely lze sehnat kolem 30tky.
Ale SONY má lepší elektroniku k tomu a zvuk, Philips zase Ambilight (zpetne nasvícení dle scény na obrazovce - návyková zaležitost), obojí běží na Androidu což má své výhody v aplikacích, ale také je to dost pomalé.
Loňské 50" modely lze sehnat kolem 30tky.
Já právě teď objednal 65" 4k za 15 na sledovani kamer ve skladu, tak mi 50" za 60 přišlo jako overkill
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
To sem hledal jen Sony. Jiný značky sou za 27 nejmíň
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex

- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Já bych šel do Paňáka kvůli obrazu.Třeba Panasonic OLED TX-55GZ950E
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
To ale bude LED nikoliv OLED, panel 50 Hz a podsviceni na stranach. Jinymi slovy low-end.HondaMan píše:Já právě teď objednal 65" 4k za 15 na sledovani kamer ve skladu, tak mi 50" za 60 přišlo jako overkill
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
-
- Pan Řidič
LED bude v pohode na take to pohodove stalkovanie skladnikov 

Nedá mi to sem "nepochlubit" jak Murphy dokonale funguje:
Průměrná doba mezi vyhozením dotyčné věci a následným zjištěním že ji nutně potřebuji je 14 dní. Tuto dobu lze zkrátit předchozím dlouhodobých skladováním uvedené věci.
Neska sem urgentně potřeboval jeden z těch balastních čili smazaných mailů....
Márfy.pavproch na OF.cz před cca týdnem píše:Neska sem se rozhod vyčistit záložní mail (kam si přeposílám kopie veškeré příchozí pošty) - za šest let tam bylo asi 28tis zpráv. Po redukci (od nepotřebného balastu a spamu) zůstalo 17tis zpráv. Až dyž člověk to číslo vidí, tak se diví, jaký má v mailu "traffic" (v průměru něco jako 18-20 mailů denně)
Průměrná doba mezi vyhozením dotyčné věci a následným zjištěním že ji nutně potřebuji je 14 dní. Tuto dobu lze zkrátit předchozím dlouhodobých skladováním uvedené věci.
Neska sem urgentně potřeboval jeden z těch balastních čili smazaných mailů....

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.