Koronavirus
Re: Koronavirus
fakt nejlepsi doba na nakup pozemku a stavbu domu
zalohu sem zaplatil par dnu pred prvnim pripadem v CR, uz tehdy se mi moc nechtelo..

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex

taky ted na HO delam tak 3x vic nez normal onsite abych byl krytej 

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex

třeba budou levnější stavební práce 
btw. zajímalo by mě, co tohle udělá s nemovitostma v Praze. Nájmy bych čekal, že půjdou dolů, protože na to lidi prostě nebudou mít a Airbnb taky moc nepofičí, ale jestli i ceny samotných nemovitostí? Bude to vůbec ovlivněný nižší kupní silou obyvatelstva, nebo to stejně kupujou Rusáci mezi sebou, takže je to fuk?

btw. zajímalo by mě, co tohle udělá s nemovitostma v Praze. Nájmy bych čekal, že půjdou dolů, protože na to lidi prostě nebudou mít a Airbnb taky moc nepofičí, ale jestli i ceny samotných nemovitostí? Bude to vůbec ovlivněný nižší kupní silou obyvatelstva, nebo to stejně kupujou Rusáci mezi sebou, takže je to fuk?

black on black, petliter, jebem na too 

Když jsem pred 2 lety prodaval byt v Praze, tak prisla mladá kočka, vytopila to "cash" a bylo hotovo.
Pokud se dobre pamatuju tak pres 50% nemovitosti se prodava bez uverovani...
Pokud se dobre pamatuju tak pres 50% nemovitosti se prodava bez uverovani...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V té IT je opravdu něco špatně - smrtnost i u normální chřipky tam je 12x vyšší než u nás:
https://www.sciencedirect.com/science/a ... 1219303285
https://www.sciencedirect.com/science/a ... 1219303285
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak a pre mna je prave toto posledna bodka k tomu aby ked toto cele skoni tak idem riesit pozemok a barakmattonecz píše:fakt nejlepsi doba na nakup pozemku a stavbu domuzalohu sem zaplatil par dnu pred prvnim pripadem v CR, uz tehdy se mi moc nechtelo..

Fakt nie je nic horsie ako byt s prckom nonstop zavrety v byte a ked aj clovek niekde (a ze moc neni kam, kym sa nejde 30minut autom) ide tak furt niekoho streta a ked aj raz ma prist prdola c.2, tak to uz v byte fakt nedame...

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Hledám a nenacházím (asi blbě hledám, kdesyk by to mohlo být): Juniorovi zavřeli v UK školu, takže se nějak snaží dostat zpět do Kocourkova. Když (až) semu to povede a dorazí dom, tak dostane 15-ti denní karanténu (protože návrat z UK, čili rizikové země), to je mi jasné - na webu je i dost informací, jak se k němu chovat, jak ho doma odizolovat atd.
Ale.... až bude doma, budeme se sice snažit držet všech nařízení a doporučení, ale vzhledem ke sdílení společné domácnosti (jedna wecka, jedna koupelna, jeden barák) to prostě nebude 100% izolace (jeho od nás). Otázka na kterou (doposud marně) hledám odpověď: máme si spolu s ním nasadit domácí izolaci i my nebo ne? (čti: Pokud budou dál platit stávající pravidla - mám/můžu dál chodit do práce a na nákupy nebo ne?)
Má snad přicestovat v pátek, asi do té doby zavolám (to bude potrat se dovolat) na hygienu.
Ale.... až bude doma, budeme se sice snažit držet všech nařízení a doporučení, ale vzhledem ke sdílení společné domácnosti (jedna wecka, jedna koupelna, jeden barák) to prostě nebude 100% izolace (jeho od nás). Otázka na kterou (doposud marně) hledám odpověď: máme si spolu s ním nasadit domácí izolaci i my nebo ne? (čti: Pokud budou dál platit stávající pravidla - mám/můžu dál chodit do práce a na nákupy nebo ne?)
Má snad přicestovat v pátek, asi do té doby zavolám (to bude potrat se dovolat) na hygienu.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Prvni vyzvactrl_j píše:Tak po tom dnesnim Vojtechove vystupu tomu davam dva dny…mmira píše:uprimne si myslim, ze to meli udelat uz davno. a vubec nejde o to, ze to je vyzivarka. tajne tipuju, ze to odnese i Vojtech. kdo si privsadi?
Pardubický hejtman Martin Netolický vyzval premiéra, aby odvolal ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO). Nahradit by ho měl náměstek Prymula.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ken už je odepsanej dávno. Tak týden už je vlastně z kola ven.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time