Lyžárna
Re: Lyžárna
vy jste divní.. minulý týden bylo konečně dobře a ted už je to zase vpytli. A najdou se dokonce i tací co jedou dobrovolně do mrazu

Pravda vyděsí
ta woe, a jakýho.... ráno bylo nahoře asitak mínus wosum a mhla, pak ta mha začala houstnout a žačalo fučet jak kráva a pak i namrzat na všom... do půlhodiny nebylo vidět na špičky lyží, taxme to o půl dvanácté zabalili... prostě léto jak má být, aji nos měl tendenci omrzat...
fčíl už dole přestalo scat, taxa pudeme krapet zabahnit...
fčíl už dole přestalo scat, taxa pudeme krapet zabahnit...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
neska dokonalost sama, azuro, skoro bezvětřo, ráno mínus pět, po obědě nahoře (3500mnm) mínus dva, na spodku ledoffca (2800mnm) okolo nuly, ráno beton, během dopoledne sa udělal firn eňuněnňu.... :skiing smiley in plural:
neska sem se urval jaxfiňa - Glacier le Mantel asi milionkrát.... jako jediný krátkým oblúkem, ostatní vč. Jr. to šúsujou na čtyři oblúky...
a na záver byl sjezd panenským (skoro
) firnem dolů na Touru.... oaaaachhhh!!!!!

neska sem se urval jaxfiňa - Glacier le Mantel asi milionkrát.... jako jediný krátkým oblúkem, ostatní vč. Jr. to šúsujou na čtyři oblúky...
až je mi to blbé, ale budu sa opakovať: neska zase absolutní orgasmus jako fčera....kura, jak ňa bolí nohy.... ale i dyž bolijou, už sa zase těšijou na zítra...
dem sa bahnit...
dem sa bahnit...
nenisu fotyho paparát ani v mobilu.... zato mám hafo fotek z loňska, už asi rok vím, jaké théma bude mít firemní kalendář 2014...
taxem před chvílí namaloval poslední oblouček letošní lyžařské sezony....
a slibuju jak jiskra jasná, že dám aspoň na dva měsíce pokoj.... ale (nejpozději) v září to na ňa určitě zase přinde....
a slibuju jak jiskra jasná, že dám aspoň na dva měsíce pokoj.... ale (nejpozději) v září to na ňa určitě zase přinde....
oooooaaaachhhh!!!!
sem se neska úplně zasnil..... sem totiž na cestě potkal pšonské auto (zřejmě na cestě z Alp) s.... LYŽAMA NA STŘEŠE.....
sem se neska úplně zasnil..... sem totiž na cestě potkal pšonské auto (zřejmě na cestě z Alp) s.... LYŽAMA NA STŘEŠE.....
Třeba jenom několik měsíců bloudili.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124