Fpřípadě částečně atrofované schopnosti porozumění textu lze doporučit konzultaci s čertyfikovanými eksprdy na omezení délky vedení.Bond007 píše:není nad to mít jasný názor

Fpřípadě částečně atrofované schopnosti porozumění textu lze doporučit konzultaci s čertyfikovanými eksprdy na omezení délky vedení.Bond007 píše:není nad to mít jasný názor

Takze este stale je v hre?

. Byl jsem se dneska lehce poprvé svézt a teda jako v těch komplet koženejch hadrech a botách je to porod - až jsem byl překvapenej jak moc mě to omezuje. Řadičku furt hledám, se zadní brzdou jsem to prozatím vzdal
 . Byl jsem se dneska lehce poprvé svézt a teda jako v těch komplet koženejch hadrech a botách je to porod - až jsem byl překvapenej jak moc mě to omezuje. Řadičku furt hledám, se zadní brzdou jsem to prozatím vzdal  a v těch rukavicích je citu tak na 30%
 a v těch rukavicích je citu tak na 30%  - no chce to prostě jezdit a trénovat, snad se to podá
 - no chce to prostě jezdit a trénovat, snad se to podá  . Navíc je to teda celkem namáhavý - po 40km jsem dovalil dom pěkně zničenej. Ale těším se na příště - je to super challenge
 . Navíc je to teda celkem namáhavý - po 40km jsem dovalil dom pěkně zničenej. Ale těším se na příště - je to super challenge  .
 .

, ale je fajn že mě na tom stačí pár km tempem rychlejšího cyklisty a jsem krásně odrovnanej. Včera mě taky napadlo, že bych si měl nastavit řidítka a páčky podle sebe - abych se tam naskládal jak mi vyhovuje. Teď je to nastavený asi na nějakýho italskýho prcka, takže to taky ještě asi něco udělá a bude to víc user friendly.
 , ale je fajn že mě na tom stačí pár km tempem rychlejšího cyklisty a jsem krásně odrovnanej. Včera mě taky napadlo, že bych si měl nastavit řidítka a páčky podle sebe - abych se tam naskládal jak mi vyhovuje. Teď je to nastavený asi na nějakýho italskýho prcka, takže to taky ještě asi něco udělá a bude to víc user friendly.
porad to vnimam jako mezistupen k tomuto https://www.motomorini.cz/seiemmezzo, protoze z toho si, co se designu tyce, ucuravam.řidičBOB píše: krasavec! Benelli je imidžoffka jako prasa.
akorát je to takový silnější skůtr - 35kW. To můj C400GT má 25. Ale zase jede to moc pěkně i s těmi kilowaty.
Nesmíš jezdit v palčákáchjarka píše:Jo taliáni - tohle by jim šlo. a v těch rukavicích je citu tak na 30%
- .