ExFun píše:Samsung byl jen příklad, že přehraje. Dále se k samsungu nechci moc vyjadřovat, protože pominu-li nejvyšší řadu je to děs a bída. Za dálkové ovládání by měl někdo viset, ale hlavně jejich hyper-mega 200-600Hz LED LCD mají trhaný obraz jak svět. Zajímavé, že můj 50Hz 3 roky starý LCD Sharp žádným trháním obrazu netrpí... Až u těch samsungů jsem pochopil o čem lidé píší, že plasma netrhá obraz a LCD ano. Tipuju, že v honbě za marketingovou nálepkou o více Hz podělali SW, který jim zdvojuje snímky. Ostatně už z logiky věci mám silné pochybnosti, že mají procesor o výkonu postačujícím přepočítat vstupní 50Hz nebo 24Hz signál na 600Hz ve fullHD v reálném čase s tím že generuje rozdílové mezisnímky, jak tvrdí. Ale to je na jinou debatu. Panely mají nastaveny efektně.
bohuzel musim potvrdit. tak trhany obraz, jak ma muj Samsung, jsem jinde zatim nevidel. ohledne dalkace taky souhlasim. s tim prehravanim v TV to ale nevidim tak optimisticky. hlavne ohledne toho zvuku. zatim se mi na zadne TV nepodarilo prehrat .mkv s DTS audio stopou, sezere to maximalne AAC.
navic me neskutecne sere jeho neschopnost detekovat pomer stran signalu, nesnasim roztazene 4:3.