Chlubítko univerzální
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chlubítko univerzání
hele, v 71 letech bych taky chtěl dát 2 a 3/4 hodinový koncert pod plným nasazením! Jednoduše řečeno: skvělý zvuk, výborní muzikanti, viditelná radost z hraní, absolutní profesionalita, skvělá show - klobouk dolů! Takže u mne 1*, když je dneska to vysvědčení.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

řekněme, že se chlubím tím, jaxem na starý kolena "přizpůsobivý"....
s větrem ve vlasech mám najeto asi 2tis km.... za tu dobu sem potkal asi 6 nebo 8 kábrií.... a všici na ňa blikli nebo aspoň mávli rukou.... to bych nikdy neřekl, že ten vítr ve vlasech má takovou magickou, přímo kultovní sílu... neska sem už mával rukou taky....
s větrem ve vlasech mám najeto asi 2tis km.... za tu dobu sem potkal asi 6 nebo 8 kábrií.... a všici na ňa blikli nebo aspoň mávli rukou.... to bych nikdy neřekl, že ten vítr ve vlasech má takovou magickou, přímo kultovní sílu... neska sem už mával rukou taky....

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
..tak hlavně bacha, kterou rukou a jak mácháš........ 

Niko nadžanel ko kerdža
taxa chlubím, že sem přežil.... fčera ňa zkrátili o jeden z nepodstatných orgánů (pindík to není, ten je v mém věku ještě - aspoň někdy - podstatný... :twisted: )
a ještě jeden důvod ke chlubení - asitak několik týdnů fčíl nebudu muset chodit na 8+ hodin denně do hokny, heč....
a ještě jeden důvod ke chlubení - asitak několik týdnů fčíl nebudu muset chodit na 8+ hodin denně do hokny, heč....
gratuluji k preziti. dej se do kupy, at muzem na vyjizdku
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Super,takže pacient nezemřel 

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
neeee
akorát dochtora z teho málem švihlo.... říkal, že sem tak hubenej, že tam nebylo pomalu co zašívat...

akorát dochtora z teho málem švihlo.... říkal, že sem tak hubenej, že tam nebylo pomalu co zašívat...