Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Pickuper
Letec

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od Pickuper »

mmira: jako dobrý, ale potřebuje to 4 tužkový baterky ......a ty zase budou potřebovat nějakou nabíječku.... :D já osobně zastávám názor, že relativně bezpečně "pitelný" je v podmínkách ČR prakticky všechno vyjma malejch zelenejch rybníčků, požárních nádrží a tůní vzniklejch působením spodní vody tudíž když to jde tak stačí převařit, když ne, tak pak třeba ta tableta
Niko nadžanel ko kerdža
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

deli: docela rozumný fórum o survival jehttp://rozpad.cz/forum/index.php. Třeba na Specnaz.cz mi to přijde už trošku ujetý.....i když, článek "Taktika při výdeji stravy v koncentračním táboře" mě pobavil :D
Niko nadžanel ko kerdža
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

a není to málo, Antone Pavloviči? :-?
Niko nadžanel ko kerdža
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

Pickuper píše:mmira: jako dobrý, ale potřebuje to 4 tužkový baterky .....
existuje i bezbateriova verze http://www.steripen.com/sidewinder
Pickuper píše:já osobně zastávám názor, že relativně bezpečně "pitelný" je v podmínkách ČR prakticky všechno vyjma malejch zelenejch rybníčků, požárních nádrží a tůní vzniklejch působením spodní vody tudíž když to jde tak stačí převařit, když ne, tak pak třeba ta tableta
prevareni potrebuje ohen a ten pritahuje protivnika ;-). ale vazne, ceskym vodam bych rozhodne neveril. jeste zive si pamatuju slova jednoho mistniho chachara v beskydech, jestli je ta voda z pramene cista. jasne, ja to piju kazdy den, povida. taky jsme se napili. skoncilo to velmi ridkym pripadem s velmi hustym behanim, v mem pripade dokonce salmonelou.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Pickuper píše:deli: docela rozumný fórum o survival jehttp://rozpad.cz/forum/index.php. Třeba na Specnaz.cz mi to přijde už trošku ujetý.....i když, článek "Taktika při výdeji stravy v koncentračním táboře" mě pobavil :D
jj, znám :) tak to si zkusím najít, to by mohlo být zajímavé :))
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

btw. Slavíte to dneska někdo? :ymdevil:
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

mmira píše:
Pickuper píše:já osobně zastávám názor, že relativně bezpečně "pitelný" je v podmínkách ČR prakticky všechno vyjma malejch zelenejch rybníčků, požárních nádrží a tůní vzniklejch působením spodní vody tudíž když to jde tak stačí převařit, když ne, tak pak třeba ta tableta
prevareni potrebuje ohen a ten pritahuje protivnika ;-). ale vazne, ceskym vodam bych rozhodne neveril. jeste zive si pamatuju slova jednoho mistniho chachara v beskydech, jestli je ta voda z pramene cista. jasne, ja to piju kazdy den, povida. taky jsme se napili. skoncilo to velmi ridkym pripadem s velmi hustym behanim, v mem pripade dokonce salmonelou.
Já bych s tou vodou taky nebyl až takový optimista, spousta se toho dá určitě vypít v klidu, ale ani tak bych to neriskoval :)
Dix
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

Bez bodů
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

že by konečně cikorky přestaly bejt hájený? :) .... i když, jedna vlaštovka jaro nedělá....počkejme si na další aktuálně řešené kauzy spojené s cikány a nutnou obranou B-)
Niko nadžanel ko kerdža
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

:ymapplause:

Už si dovybavuji svojí vestičku. Ještě nějaké drobnosti a základ pro survival vestu hotov. :D
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Odpovědět