Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
mmira: jako dobrý, ale potřebuje to 4 tužkový baterky ......a ty zase budou potřebovat nějakou nabíječku....
já osobně zastávám názor, že relativně bezpečně "pitelný" je v podmínkách ČR prakticky všechno vyjma malejch zelenejch rybníčků, požárních nádrží a tůní vzniklejch působením spodní vody tudíž když to jde tak stačí převařit, když ne, tak pak třeba ta tableta

Niko nadžanel ko kerdža
deli: docela rozumný fórum o survival jehttp://rozpad.cz/forum/index.php. Třeba na Specnaz.cz mi to přijde už trošku ujetý.....i když, článek "Taktika při výdeji stravy v koncentračním táboře" mě pobavil 

Niko nadžanel ko kerdža
a není to málo, Antone Pavloviči?Snowman000 píše:Cigáni vs. mestský policajt - 0:3

Niko nadžanel ko kerdža
existuje i bezbateriova verze http://www.steripen.com/sidewinderPickuper píše:mmira: jako dobrý, ale potřebuje to 4 tužkový baterky .....
prevareni potrebuje ohen a ten pritahuje protivnikaPickuper píše:já osobně zastávám názor, že relativně bezpečně "pitelný" je v podmínkách ČR prakticky všechno vyjma malejch zelenejch rybníčků, požárních nádrží a tůní vzniklejch působením spodní vody tudíž když to jde tak stačí převařit, když ne, tak pak třeba ta tableta

Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jj, známPickuper píše:deli: docela rozumný fórum o survival jehttp://rozpad.cz/forum/index.php. Třeba na Specnaz.cz mi to přijde už trošku ujetý.....i když, článek "Taktika při výdeji stravy v koncentračním táboře" mě pobavil

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!

btw. Slavíte to dneska někdo? 

Já bych s tou vodou taky nebyl až takový optimista, spousta se toho dá určitě vypít v klidu, ale ani tak bych to neriskovalmmira píše:prevareni potrebuje ohen a ten pritahuje protivnikaPickuper píše:já osobně zastávám názor, že relativně bezpečně "pitelný" je v podmínkách ČR prakticky všechno vyjma malejch zelenejch rybníčků, požárních nádrží a tůní vzniklejch působením spodní vody tudíž když to jde tak stačí převařit, když ne, tak pak třeba ta tableta. ale vazne, ceskym vodam bych rozhodne neveril. jeste zive si pamatuju slova jednoho mistniho chachara v beskydech, jestli je ta voda z pramene cista. jasne, ja to piju kazdy den, povida. taky jsme se napili. skoncilo to velmi ridkym pripadem s velmi hustym behanim, v mem pripade dokonce salmonelou.

že by konečně cikorky přestaly bejt hájený?
.... i když, jedna vlaštovka jaro nedělá....počkejme si na další aktuálně řešené kauzy spojené s cikány a nutnou obranou 

Niko nadžanel ko kerdža
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:

Už si dovybavuji svojí vestičku. Ještě nějaké drobnosti a základ pro survival vestu hotov.

Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp