Koukám z balkonu, jak nějaký malý děcko hází petardy pod zaparkovaný auta. Než jsem sešel dolů, už bylo s celou bandičkou pryč.
Co udělat, až ho příště chytnu? Mlátit ho nebudu, je to malý děcko. Fízly nemá cenu volat. Chytit pod krkem, dotáhnout domů a vypleskat rodiče? Otázky, samé otázky
A když už jsem si začal stěžovat, Oganesjan perlí:
proč o tom ten blbec mluví? Toho zas budou plný noviny
A nejlepší je na konci videa mladej Rychtář, kterej má neměřitelné IQ, jako jeho fotr!
BTW: já těmhle s Predatorem za oknem, neuhejbám. Když dodržovat zákon, tak pro všechny
Tak desk také perla!
Ogrcijan majitel a Kocourek spolupracující právník
Až na to, že v to družstvo je klasická "nepřehledná" vlastnická struktura přes dalších deset firem, ve které ale vůbec Ogrcijan nefigure. Základní kapitál 1,- Kč A Kocourek je asi takový advokát, jako já kosmonaut...
Nejvíc mě na tomhle štve, že vzhledem k medializaci a přibývajícím debilům (rozuměj klientům), si SO začnou dávat větší pozorna procesní chyby a Pachové budou chodit s úhloměrem (haha) a vyměřovat silnici ..
Dneska jsem v Praze dopoledne potkal brněnskou M3, co vypadala úplně jako Gargamel. Dokonce i řidič připomínal Bonda. Ale jsem si jistý, že to nebyl on, protože jsem ho předjel