Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od Stepan »

Dneska pohyb po Praze motorovým vozem:
I. Naměřeno údajně 80 na údajné 50 na magistrále, vzhledem k recidivě (70km/h na 2 kilometry dlouhý rovině v obci, kde z jedný strany je pole a z druhý betonová zeď, spěchal jsem, nebyl čas na SŘ), půjde ve správním o řidičák. Absolutně netuším, odkud a kde mě ten trouba změřil, celej ten kopeček dolů jsem jel na neutrál :)) a když mě podjížděl obočovacím už s majákama tak sem si říkal "ty vole, kdyby šli po mě, tak jim tady zatočím a zdrhnu, ale dneska jedu pomalu tak není problém" Že já si to genovo nekoupil . A BRZ si první část života možná odkroutí zavřený v garáži :-s
II. Mnou provozované vozidlo jelo po 4 proudé komunikaci, když to před ním někdo z nepochopitelných důvodů zadupl. Řidič se podíval do zrcátka a strhnul vůz do jiného pruhu. Bohužel řidič za ním už takové štěstí neměl a jestli jsem ve zpětným viděl správně, tak to do toho před náma říznul...

Praha je nebezpečný kraj. Asi se odstěhuju za pavprochem.
E: Technický dotaz. To první změření bylo cca březen. Když bych dokázal oddalovat rozhodnutí dostatečně dlouho a byl sice uznán vinným, ale až v květnu, pomůže to něčemu? Zákon píše "spáchá během 12 po sobě jdoucích měsíců". Je tedy rozhodující datum spáchání údajného přestupku nebo jeho prokázání?
black on black, petliter, jebem na too :ar!
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Hm, vazne je tak tezky vyjet z parkovaciho mista, kdyz je za nim asi 6m siroka silnice a vubec se ta pica nemusi vytacet mezi autama?! Listek samozrejme zadnej ...
Obrázek
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

Tohle uz je fest :-o Kde to bylo?
Mirek
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Kurvy, máš to pojištěné?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

francis: tady u nas na vesnici. Ne na nasem "spolecnem" parkovacim dvorku :-)

MZ proti tomuto ne ...

Jsem zvedavy na kolik to vyjde. Nejlepsi by bylo nekde sehnat ten blatnik, (na z4 to neni soucast karoserie).
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Pokud budeš chtít jen rovnat, zkus napsat Franikovi, třeba to zvládne.
http://www.alfisti.cz/forum/viewtopic.php?f=78&t=8678
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

Vroom: Najít a zabít. Lidi jsou takoví ubožáci, fakt.
:ar!
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Diky. Ale tohle je prkotina naproti tomu kdyz musite s PP litat po nemocnicich ...
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Proč chtějí v kalkulátoru pojištění od Allianz i telefonní číslo? To má nějaký vliv na výši pojistky? Jasně že ne, ale chtějí prudit po telefonu, i když si to nevyberu. Já teda tu drzost volat klientům, co si u mě nevyberou a hučet do nich nemám. Fujjj :(
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

jsem u allianzu už asi 25 let či jak dlúho (se vším, nejenom auta), samozřejmě znají jak moje soukromé tak i služební číslo a ANI JEDNOU mi nikdo nikdy nevolal (teda nepočítám svojí pojištovačku, dyž sme něco řešili, myslím takové ty telefonní vnucovače....) :ymhug:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět