Může za to Kalousek?
Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzání
u nás bazén pro změnu vypadá jak nudlačka ze školní jídelny. Chemie stejná jako každej rok, ale po hladině to udělalo jakoby "mastnou" skrvnu.
Může za to Kalousek?
Může za to Kalousek?
black on black, petliter, jebem na too 
Sa musím pochlubit svojí šikovností..... cca v půlce dokopce (sem neska byl na Kněhyni, sbírám síly a fyzičku před dalším kolem léčby) podlízám padlý strom a ze zad se ozvalo lehké škrnutí (jako roztržení hadříku), což sem úspěšně vyignoroval.... nahoře na kopcu, dyž sem se chtěl napít, by sa ve mně krwe nedořezal - na horní kapse báglu (má teprve asi 15 let) trhanec (skoba) 10 x 10 cm a z teho trhance volně visel mobil , klíče vod baráku i vod pindice, pytel s drobnýma, šrajtofle s dokladama..... kupodivu NIC samo nevypadlo, tedy sem NIC neztratil..... uf, kuju...... 
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Musím sa pochváliť - stih sem to dodělat před nástupem do špitálu: leguán už neparkuje pod nebem ale pod střechou.... betonovou od bramacu..... 
Kdyz uz sme u toho chlubeni tak sem se konecne prestehoval do svyho, pekne na klidny misto do baraku. Krome toho toho ze je tu ted pekelnej bordel a chybi doladit asi milion veci tak sme naprosto spokojeni. A v pristim zivote se budu min ucit a budu remeslnik...vsichni makaji za strasny prachy a stejne sou zamluveni na mesic dopredu 
M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
@ PP - hrál sis na tesaře nebo z lešenáře?
na co všechno sem si hrál: kopáč, betonář, dlaždič, tesař, lakýrník, pokrývač, klempíř, elektrikář....
Multifunkční manžel, sen každé žienky domácej.