Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od Snowman000 »

Tak e-up!/citigo...to je jedine EV, ktore mi davalo uzivatelsky zmysel. Treba sa ale zmierit s tym, ze uz s nim dozijes. Ale je to len do mesta a okolo mesta.

Cakat pri EV "pouzitelnu" maximalku vyssiu ako 160 je z principu chubne. EV od 110km/h ide s dojazdom do pr....
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Aj keby tych 170-180 bolo len medzi Kosicami a Presovom, co je cca 40km? :D
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Video napovie...ber ale do uvahy, ze to je za este dobrych teplotnych podmienok na letnych gumach...

Priemer okolo 45-50kwh/100km vyuzitelna kapacita 77kwh, tam a naspat by si to dat mohol :ympeace:

Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

abgx1 píše: dnes, 20:50 Elektrikar na vychodnom slovensku nemoze jazdit na modernej premiovke, ani keby to bola 5000€ bmw e90. Chvilku som uzival V-class a vobec to nerobilo dobrotu.
to ti to jako zákazníci dávali sežrat? Já myslel, že elektrikáři se vítají chlebem a solí a ne pindama na luxusní auto.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Jednoznacne, aj priame odmietanie typu "im netreba az tak luxusne odvedenu pracu, im staci aj lacnejsia firma" este predtym ako vobec padla rec o cene.

Ale zase sa to nesmie prehnat, na logana MCV som zase pocuval ako auta nad 10r nemaju co hladat na ceste, ci si nechcem kupit normalne auto, ci mi malo platia a ze ci nechcem ist robit ku nim do firmy ze mi daju sluzobneho kodiaqa. Este aj policia ma stale zastavovala a davala mi fukat. VW je akurat.

Z podobneho dovodu miesto monteriek pouzivam tesco rifle :D Strasne zaostaly kraj v tomto.
Odpovědět