Tak e-up!/citigo...to je jedine EV, ktore mi davalo uzivatelsky zmysel. Treba sa ale zmierit s tym, ze uz s nim dozijes. Ale je to len do mesta a okolo mesta.
Cakat pri EV "pouzitelnu" maximalku vyssiu ako 160 je z principu chubne. EV od 110km/h ide s dojazdom do pr....
Lampárna (stěžovatelna)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
Aj keby tych 170-180 bolo len medzi Kosicami a Presovom, co je cca 40km? 
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Video napovie...ber ale do uvahy, ze to je za este dobrych teplotnych podmienok na letnych gumach...
Priemer okolo 45-50kwh/100km vyuzitelna kapacita 77kwh, tam a naspat by si to dat mohol
Priemer okolo 45-50kwh/100km vyuzitelna kapacita 77kwh, tam a naspat by si to dat mohol
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
to ti to jako zákazníci dávali sežrat? Já myslel, že elektrikáři se vítají chlebem a solí a ne pindama na luxusní auto.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Jednoznacne, aj priame odmietanie typu "im netreba az tak luxusne odvedenu pracu, im staci aj lacnejsia firma" este predtym ako vobec padla rec o cene.
Ale zase sa to nesmie prehnat, na logana MCV som zase pocuval ako auta nad 10r nemaju co hladat na ceste, ci si nechcem kupit normalne auto, ci mi malo platia a ze ci nechcem ist robit ku nim do firmy ze mi daju sluzobneho kodiaqa. Este aj policia ma stale zastavovala a davala mi fukat. VW je akurat.
Z podobneho dovodu miesto monteriek pouzivam tesco rifle
Strasne zaostaly kraj v tomto.
Ale zase sa to nesmie prehnat, na logana MCV som zase pocuval ako auta nad 10r nemaju co hladat na ceste, ci si nechcem kupit normalne auto, ci mi malo platia a ze ci nechcem ist robit ku nim do firmy ze mi daju sluzobneho kodiaqa. Este aj policia ma stale zastavovala a davala mi fukat. VW je akurat.
Z podobneho dovodu miesto monteriek pouzivam tesco rifle