Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzání
hele, vyser se na kafe ve FNO, radeji prijed na kafe k nam, zarucene varim lepsi. klidne muzem pokecat v English, budes-li chtit.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
už su doma, neska ráno sa mi ešče povrtali v kosťoch a pak ňa vyhnali dom..... 

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jsem ještě večer neodolal a šel jsem testnout nové sání - pohodová projížďka s mojí princeznou, jen jsme narazili na Opel Speedster, tak jsme se s ním svezli
. Každopádně to konečně zvučí
:

"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

..... neska (naštěstí jen těnkou jehlou) v páteři.......
Po tom někdy pěkně bolí hlava, vlastně zcela nesnesitelně, když člověk vstane dřív než se má. Vlastní neblahá zkušenost.
Po tom někdy pěkně bolí hlava, vlastně zcela nesnesitelně, když člověk vstane dřív než se má. Vlastní neblahá zkušenost.
mně potem tři dny bolely dolní záda, jak dybych sesbíral v předklonu pole zemáků
Každý má zkrátka ten klíčový orgán umístěný někde jinde. 

to se teda divím, že mi ten můj klíčový (mikro)orgán vůbec trefila.... 

Honza42 píše:..... neska (naštěstí jen těnkou jehlou) v páteři.......
Lumbalka?
Pekny svinstvo, me to delali 2x behem 2 dni a palice na stesti OK
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Já to měl tak, že jsem se prostě nesměl postavit, jinak to bylo jako průběžná rána 10 kg palicí na temeno.
Takže jsem se do auta druhý den odplížil v předklonu jako 90 letý stařec a dobrý. Ale jsem rozměrově spíš podobný žirafě než homo sapiens, takže to bylo možná tím. Něco jako Empire State Building - velký tlakový rozdíl mezi suterénem a posledním podlažím.
Safra, je tu vůbec někdo bez prodělané lumbálky??
Takže jsem se do auta druhý den odplížil v předklonu jako 90 letý stařec a dobrý. Ale jsem rozměrově spíš podobný žirafě než homo sapiens, takže to bylo možná tím. Něco jako Empire State Building - velký tlakový rozdíl mezi suterénem a posledním podlažím.

Safra, je tu vůbec někdo bez prodělané lumbálky??