Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od Stepan »

Objednáš disky a gumy podle VINka. By tě nenapadlo, že se může něco posrat. I když jde o výrobek značky Fiat.
Tak napoprvý přijde úplně blbej rozměr, jakože chceš 16tky a přijdu 15tky.
Tak si zase chvíli počkáš.
Ten zázrak přijde a vyrazíš to přezout.
15 minut u toho raplíš jak svině, protože ti to prostě nejde narvat na ty pojistný trny.
Doraplíš, vezmeš metr.
Vzdálenost těch direk o dobrej centimetr nesedí.
Tak ti v telefonátu s dodavatele trošku ulítnou hovna, svátek nesvátek.

Změna v průběhu výroby, to z VINka nejde poznat, systém nabízí dvě varianty a vy máte tu méně častou. Nový snad do středy.

Doufám, že jim strach nedovolí mi ještě říct, že jsem ty starý / nový škrábnul a že je nevezmou zpátky :))
black on black, petliter, jebem na too :ar!
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Btw. dovolím si ještě jednu úplně z praxe s těma UKčkama, co mi kluci vykládali. A to mi přijde sprostý a zároveň úplně debilní, to musel vymyslet nějakej odborník. :))
Když seš předválečnej UA, ale ještě nemáš ty úplně dlouhodobý papíry, tak si za svý děti platíš zdravku sám. Což vzhledem k tomu, na jakých pozicích ti kluci většinou pracují, není úplnej drobák.
Když seš poválečnej, topí ti to stát :D
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Stepan píše: dnes, 18:46 Objednáš disky a gumy podle VINka. By tě nenapadlo, že se může něco posrat. I když jde o výrobek značky Fiat.
Tak napoprvý přijde úplně blbej rozměr, jakože chceš 16tky a přijdu 15tky.
Tak si zase chvíli počkáš.
Ten zázrak přijde a vyrazíš to přezout.
15 minut u toho raplíš jak svině, protože ti to prostě nejde narvat na ty pojistný trny.
Doraplíš, vezmeš metr.
Vzdálenost těch direk o dobrej centimetr nesedí.
Tak ti v telefonátu s dodavatele trošku ulítnou hovna, svátek nesvátek.

Změna v průběhu výroby, to z VINka nejde poznat, systém nabízí dvě varianty a vy máte tu méně častou. Nový snad do středy.

Doufám, že jim strach nedovolí mi ještě říct, že jsem ty starý / nový škrábnul a že je nevezmou zpátky :))
chtěl jsem cca před měsícem po Toyotě (AutoBond OV) rozměr pneu na ProaceMax, ať se můžu předzásobit zimákama, mají termín dodání 30.11.
Týpek na prodejně, že to není schopen dohledat, prodejkyně nemocná, ale, že se mi ozve. Napsal jsem jí obratem dotaz emailem, dodnes ani obraz, ani zvuk..

Ale dobře, žes mi to připomněl, zkusím si u nich vyjednat audienci, i když uvidíme, s jakých výsledkem.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Jsou to kokoti, to starší Ducato už má 160kkm, dám mu ještě rok, bude mít +-250 a objednám velkou Dailynu. Snad bude líp.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

No Daily mám s motorem 2,3 a vůbec to auto nemám rád, takový žebřiňák, jsem ještě neměl. Ale musím vyzdvihnout rejd, ten je geniální. Se servisem si taky nedělej moc naděje.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Stepan píše: dnes, 18:51 Když seš předválečnej UA, ale ještě nemáš ty úplně dlouhodobý papíry, tak si za svý děti platíš zdravku sám. Což vzhledem k tomu, na jakých pozicích ti kluci většinou pracují, není úplnej drobák.
Když seš poválečnej, topí ti to stát :D
Ta logika není až tak blbá jak se tváříš.
Předválečný = dobrovolný. Poválečný = vynucený...
Ale taky mě to překvapilo. Jedna rodina, kterou mám v nájmu, mi to popisovala. 2 děti, zdrávko 5k cash každý měsíc. Po 10 letech , občanství a zdrávko dětem platí stát.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Tak "vynucený" je, když to vezmu hodně cynicky, silný slovo. Myslim, že ten poválečnej je rád, že má dětí kolik má a že mohl vypadnout ;)
Mám dva úplně stejný, dělají u mě na HPP oba už asi 2 roky. Jednoho jsem vyfasoval v návaznosti na válku, za druhýho jeho mafián nějak zapomněl odvádět, todor si toho po pár letech všimnul, tak šel k nám, protože my za svý lidi odvody platíme... Chce se taky už pokusit o občanství, hlavně z bezpečnostních důvodů, tak v tom nechce mít bordel.
Stát měl už asi dost času na to, aby to začal třídit.
A to by se líbilo i jerrymu.
Rodičům s malýma dětma to zaplatit.
Všem vostatním dát k úhradě a vracet formou nebonusvých slev proti příjmům z oficiálních kanálů. Zaměstnání, OSVČ... Kdo se podílí na systému by to dostal efektivně grátis, kdo tu dělá načerno by si to holt musel vykešovat. A jeho černej chlebodárce mu musel přitlačit, nebo by mu holt todor utekl dělat k solidnějšímu zaměstnavateli.

Edit: A zrovna ti moji předváleční kluci tady ty rodiny moc mít nechtěli... Celej systém "dělám na západě, šetřím a rodina se na UA má jak prasata v žitě" se přesunem na CZ životní náklady dost dojebal. S tou dobrovolností je to takový... nevim.
Naposledy upravil(a) Stepan dne pon 17 lis 20:50, celkem upraveno 1 x.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

M.Z. píše: dnes, 20:22 No Daily mám s motorem 2,3 a vůbec to auto nemám rád, takový žebřiňák, jsem ještě neměl. Ale musím vyzdvihnout rejd, ten je geniální. Se servisem si taky nedělej moc naděje.
Já s tím víceméně jezdit nebudu, na dodávky přecházíme právě proto, že není taková bída na to nabírat řidiče a nemusím tak často zaskakovat. :)
Mě tam vzrušuje hlavně ta délka, je to vlastně paletový místo navíc. Sprinter je nízkej, VW taky.
Zkusili jsme to s levnýma Ducatama, provozně to šlape, tak to posuneme o kousek dál.
Na servis Ivec docela věřím, do ne až tak vzdáleného servisu mi šel dělat vedoucího soused. Za síťovku pomerančů to bude určo OK. :)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak já měl tuhle čest s vedoucím prodeje AUDI v Porsche Smíchov.
Už se těším, až mi pošlou dotazník spokojenosti po nákupu :D To si někdo počte…
250kW
195kW
107kW
Odpovědět