Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Jaký nájezd máte na kotouče a destičky vpředu a jaký vzadu? Já teď na Swift Sport měnil kompletní sadu vzadu po 27 kkm. Přední předloni po 22 kkm.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
20-60k km podla auta a stylu jazdy
Předek (S2NHA) ca 30, zadek (OEM) ca 60.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Vzhledem k provozování Swifta mimo dálnice a přes hory teda normál. OK. Dík. Jinak teď mám na předku kombo kotouče Zimmermann a destičky Brembo X-Parts a brzdí to super.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Jo, u Pindice měním dyž už sou moc zrezlé, ne ojeté. A u Leguána vlastně taky.
Budu se opakovat - metodou pokusů/omylů s aftermarketem a "sport" možnostma sem nakonec stejně oklikou zase skončil u OEM BMW (kotouče i desky) - jako jediné (asi) nepískají ani se inak nepičujou a brzdí i studené. Ty S2NHA kotouče sou chlazené/dimpled, zadní OEM hladké.
Budu se opakovat - metodou pokusů/omylů s aftermarketem a "sport" možnostma sem nakonec stejně oklikou zase skončil u OEM BMW (kotouče i desky) - jako jediné (asi) nepískají ani se inak nepičujou a brzdí i studené. Ty S2NHA kotouče sou chlazené/dimpled, zadní OEM hladké.
Ježyšykriste, já sem už fuckt mental-geront: Fčíl semi ve škebli rozsfítil vykřičník - ty nájezdy, co sem spal, sou pro kotouče, desky většinou za tu dobu dvoje. Sorry za neúplnou/zavádějící in(g)formaci. "Sport" jízdní režim nejen prto motor, ale i brzdy (a hlavně okresky) = i dyž sa snažím předvídat, musím často a in(g)tenzivně brzdit.
Vzhledem k hmotnosti bavoráku a sviště to odpovídá. Akorát, že já měním vždy i kotouče.