Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Lachende Bestien
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od Lachende Bestien »

Ok a o předpokládané existenci funkce exportu pošty do souboru víte? Snad ji hromdoptáka obsahuje... A z jakého důvodu neaktualizujete na nějakou novější verzi? Třeba je tam už zmiňovaná zacyklující veš opravená..
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí zhruba 3300 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motozyklistů.
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Vím, nepoužívám.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Dnes zpráva ve firemní datovce, PČR USNESENÍ, krve by se ve mně nedořezal, se zatajeným dechem stáhnu přílohu a tam, trestní stíhání je nepřípustné, promlčeno...

Ve zkratce:
v r.2015 si ode mě velká půjčovna strojů pronajala zánovní teleskopický manipulátor a půjčila ho nějakému Wozniakovi, ten ho předal Brisudovi (po kterém se slehla zem) a samozřejmě stroj zapomněli vrátit.

Z naší strany pojistné plnění z pojistky 0, protože mě nikdo nic neukradl (škoda cca 1,5M), takže tahanice s půjčovnou, neměl jsem stroj ani prachy... no a dnes uplynulo 10 let, frajer dostal podmínku a dnes mě vyrozuměli, že podmínka skončila a lempl je opět v pohodě, takže docela dobrý kšeft.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: FedEx to je teda "organizace" - nelze se jim dovolat, nelze se jim domailovat, ale upomínky (poštou) za nezaplacené faktury posílají. Po těžkém boji/hledání sem našel jednu email adresu kam sem jim posral odmítnutí té upomínky se zdůvodněním, že oni nesplnili požadované... a neska přišlo mailové vyrozumění (noreply), že to vyřešili ale už nenaspali jak. To sou šulini. Platit to NEBUDU.
Tak, žeby vítězství? Tohle mi fčíl od nich přistálo v mailu:
Potvrzujeme Vám tímto, že po úspěšném prověření Vaší reklamace faktur xxxxxxx a xxxxxxx Vám byl uznán dobropis v plné výši.

Jen aby nenásledovala (jako vždy podle Márfyho) o to větší prohra někde inde/s něčím iným.....
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

A sákryš.... to sem zvjedaff, co mě to bude stát (asi to už nejde stornovat):
pavproch píše: trika Damart... Objednáno v UK (zřídil sem si box v UK).
Já ten box po tom nákupu nezrušil (nenapadlo mě to, ani nevím, esli to vůbec de zrušit - MyUS.com), fčíl mi tam v tom postboxu v UK přistála nějaká (zřejmě propagační matriály) zásilka (0,1kg, 1 GPB, neznámý odesílatel) ten box to automaticky (za poplatek samozřejmě) přeposílá do CZ (za ty trika si stáhli asi 7stovek). Uffff. Du študit, esli ten box de zrušit.
EDIT: Tak asi de, ale já zase nevím, esli to chcu udělat/zrušit
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: pát 24 led 12:49 Stěžuju si na ČSU, že přehrává starost na svoje respondenty místo aby to napřed pořádně zařídil/zorganizoval.
Neska mi do firemní datovky od nich přišla výhružka (pod pokutou dyž nesplníme, jak jinak), že moje firma byla vybrána do statistického šetření (to už tu v minulosti bylo), tentokráte do dvou šetření najednou. Taxem to rozkliknul, jedno šetření vyplnil a odeslal, ale druhé tam ještě není od nich nahrané = čuli budu muset čas od času (= tipuju až do konce qětna 2025, kdy je jimi stanovený termín) to hlídat, esli to tam už nahráli, abych to moh vyplnit a odeslat. Šulini.
Tak, přestalo mě to bavit čas od času se dívat, esi to už do teho danteho nahráli, písnul sem jim dotaz (mají NATO spešl mailovou adresu) a kupodivu odpověď během pár minut - nahrajou to tam až 30.4. - dybych se nezeptal, tak ešče dva měsíce to budu hlídat zbytečně. To od nich není fér.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Na ulici před barákem dnes přijeli 3 ukáčka kolem 30 v pěkném černém audi s pražskou značkou, setkali se jinými dvěma stejně starými a po chvilce diskuze se dva z nich porvali. Poté jedni odjeli a druzí odešli. A to vše v pravé poledne, kdy chodí děti ze školy. Není pěkné pomyšlení, jací jsou mezi příchozími do Evropy ze všech světových směrů.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Tvoje starosti a Rothschildovy peníze bych chtěl mít.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Starosti budou mít naše děti a jejich potomci. V Německu ve městech se lidé bojí na ulici už i ve dne, v Plzni je nemyslitelné jít večer do centra. Všude obtěžování a rvačky migrantů.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

... tak jsme si trochu zapřeháněli a uklidníme se.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Odpovědět